Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mogę się zemścić na podłym szefie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny Kochane. Mam mobing w pracy, szef sam głupi a sam się wyżywa na innych, szczególnie na mnie, on jak popełni wielki błąd to tylko mówi "nic się nie stało". Ja mam być ideałem bez skazy bo np jak zrobię w piśmie 1 bład to jest straszna afera, kim ja jestem i idzie na skargę do przełożonego. Złośliwe komentarze, najlepiej żebym w ogóle zrezygnowała z urlopu wypoczynkowego, wszystkie dni w pracy i najlepiej żebym w ogóle zamieszkała w pracy. Ale doceniania za chiny żadnego. Pół roku temu zaszłam w ciąże. w 6 tc zaczęłam plamić, poszłam do lekarza oprócz leków dostałam l4 i jak zadzwoniłam do szefa żeby go poinformować to ten jak się na mnie nie wydał, że codzę na wymyślone zwolnienia, że go zostawiam samego i że wszyscy w pracy już na mnie gadają i jemu współczują bo ja się migam od pracy. Rozpłakałam się wtedy 2 dni później poroniłam. Teraz przez pół roku nie mogę zajść w ciążę, dostałam skierowanie na badania i mam za wysoką prolaktynę, przez to mam cykle bezowulacji tak powiedział lekarz, przepisałam mi Parlodel, i powiedział że to przez stres mam taki wysoki poziom. Czyli przez tego idiotę nie mogę zajść w ciążę i raz poroniłam. Mam już czasami mdłości ze stresu jak idę do pracy. Nie wiem co mam robić :( Mąż cciał temu gnojowi porobić dziury w oponach ale odżeggnałam go od tego pomyslu. Ale coraz częściej myślę, że nie dam już więcej rady w tej pracy :((

Gość gość
to złóż wypowiedzenie W czym problem???0

Gość gość
to po co tam pracujesz?

Gość gość
wiesz co wtedy ten d**ek zacierałby ręce, że to on jest górą i udało mu się mnie wygonić, to raz a dwa to zostałabym bezrobotna, kto zatrudni 30 letnią babkę ? Poza tym samą pracę lubię tylko on tam strasznie psuje atmosferę :(

Gość gość
autorko zmień pracę koniecznie, bo przejdziesz załamanie nerwowe, wiem co mowię, moja teściowa miała wrednego szefa poł życia a teraz na emeryturze jest kłębkiem nerwow. Uciekaj z tego gowna bo szkoda zdrowia

Gość gość
Ja bym zmieniła prace, po prostu.

Gość gość
To moze sie zastanow co wazniejsze, glupi szef czy dziecko?? ja bym szukala innej roboty

Gość gość
Ja bym nie popuscila gdybym przez takiego szefa/kierownika ktory na mnie krzyczy stracila dziecko. Wytoczylabym sprawe albo moj maz dalby mu w morde przy wszystkich.

Gość gość
zbieraj na niego dowody, zapisuj wszystke obelgi które kieruje w Twoim kierunku, nagrywaj go. Musisz mieć dowody co najmniej z 6 ostatnich miesięcy żeby iść z tym do sądu. Szukaj też świadków, którzy będą zeznawać na Twoją korzyść.

Gość gość
mam 32lata. W ostatnim czasie szukam swojego miejsca na ziemi ;) 3 lata temu odeszłam z pracy gdzie zasiedzislam się 7 lat-była to 3 praca po stażu potem w jednej prywatnej firemce pracowałam 3 miesiace, w kolejnej 9 miesięcy, później 1,5 roku w dużej firmie, pół roku w administracji publicznej i teraz od tygodnia w nowej pracy. zanim zaczęłam prace u obecnych pracodawców miałam 3 inne oferty. także nie przesadzaj autorko. gdybyś była dobrym pracownikiem to byś już tam nie pracowała.

Gość gość
gość z 21 przesadzasz, skąd wiesz jakim pracownikiem jest autorka, od razu już ją oceniasz. Aoutorko nie pokazuj po sobie nerwów, stresu, smutku przy tym szefie. Toksyczny szef to zawsze człowiek który ma zaburzenia emocjonalne i psychiczne. Ty jesteś lepsza od niego bo nie masz zaburzeń a jesteś przy nim gównem bo on Cię tak traktuje. G****o traktuje dobrego człowieka jak g****o, nie powinno tak być. On się karmi Twoim stresem i nerwami, on bez tego nie potrafi żyć. Bądz dla niego też chamska i złośliwa, poczytaj sobie książki o ciętych ripostach. On będzię totalnie zaskoczony że mu się stawiasz i Tobie odpuści a znajdzie sobie nową ofiarę

Gość gość
skoro nadal tam pracuje mimo mobbingu to raczej nie jest dobrym pracownikiem. I to tłumaczenie-kto zatrudni 30latke? :O hmmm każdy?

Gość gość
a znajdz dobrą pracę za 6 tyś złotych. No znajdź mi w Polsce B.

Gość gość
A szukałaś? Na pewno ci się uda. Zobacz, ile jest ogłoszeń w sieci http://www.gowork.pl/praca. Wszystko tak naprawdę zależy od ciebie. Lepsze to niż ten twój aktualny szef? No chyba że się do niego powoli przyzwyczajasz.

Gość gość
Ja szukalam dobrej pracownicy miesiac! Naprawdę rynek pracy dla szukajacych to teraz pole do popisu.dla pracodawców koszmar znalezc uczciwa osobe ktora naprawdę chce pracowac.