Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w koledze z pracy

Polecane posty

Gość gość

Może brzmi banalnie i tak, wiem, milion takich tematów już jest i było na wszystkich forach, ale wolę zasięgnąć jakichś świeżych rad. Pracuję tam od 3 miesięcy, on trochę dłużej. Nie jest to jakaś praca przy sąsiednich biurkach, tylko zwykła praca fizyczna na dwóch różnych działach, ale łączących się. Więc bywa i tak, że przez cały dzień ani razu nie damy rady się złapać wzrokiem. A w tyg. widzimy się może w 2-3 dni, różne godziny, dni pracy, itd. Jestem strasznie nieśmiała i mam wrażenie, że on też. I widać to ogólnie po jego kontaktach z innymi współpracownikami, sam nie zaczyna rozmowy, tylko odpowiada, mało mówi. Odkąd się poznaliśmy zawsze się ze mną witał, uśmiechaliśmy się do siebie zawsze, przy każdej okazji, zamienialiśmy czasem parę słów. Poza tym słyszałam kiedyś przypadkiem, jak gadał z kimś tam o mnie i ta osoba mówiła ''Weź ją gdzieś zaproś'' i albo nie chce, albo myśli, że ja nie chce. No, ale to dlaczego w takim razie zachowywałby się przy mnie inaczej? Z innymi dziewczynami z pracy nawet się nie witał, nie mówiąc już o jakimś uśmiechaniu się do nich. A ostatnio w ogóle był jakiś taki bez życia i jakby miał na mnie wyje*ane. Mam u niego jakieś szanse? Jak okazać mu swoje zainteresowanie i nie stracić jego zainteresowania? Błagam, pomóżcie, chodzi mi bardziej o jakieś gesty, nie wyjdę z jakimiś wyznaniami przy innych, bo w tej pracy raz na milion zdarza się moment, że jesteśmy sami.

Gość gość
Ubierz się wyzywająco i zagadaj do niego taki to problem ?