Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek na odległość

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewien problem, z którym psychicznie nie potrafię sobie poradzić. Poznałam chłopaka z mojej miejscowości przez internet. Spotkaliśmy się na żywo i od razu między nami zaiskrzyło. Poczuliśmy do siebie uczucie, on natomiast bardzo mnie pokochał. Problem polega na tym, ze studiuje w Niemczech, mieście oddalonym o 400km. Przez pierwsze 3 miesiące widzieliśmy się 3 razy po kilka dni. Między wizytami zawsze był między nami kontakt codzienny, pisanie, dzwonienie na video. Deklarował mi miłość, ze jestem jego pierwsza i ostatnia wartościowa dziewczyna, ze tego nie zepsuje, ze ze mną zamieszka i chce miec dzieci, ze obiecuje ze będzie ze mną do końca. Jednym słowem bajka. Od pewnego czasu kiedy wrócił do Niemiec po ostatnich odwiedzinach w Polsce, jego kontakt się zaczął urywać, aż w ogóle przestał do mnie zarówno pisać jak i dzwonić. Usprawiedliwiał się stresem tam obecnym i ciągłym zmęczeniu po praktykach. Widziałam ze zawsze był dostępny na facebooku, nigdy nie napisał. Zaczął być wobec mnie oschły, aż nie wytrzymałam. Zapytałam wprost o co chodzi. Stwierdził, zE przez stres przestaje mu na wszystkim zależeć i nie chce do mnie ani dzwonić ani pisać bo zawsze ma to samo do powiedzenia. Ponadto uznał ze jesteśmy z dwóch różnych światów. Po tej rozmowie gdy przyjechał do Polski poznałam jego rodziców, lecz relacja z nim nie była już taka sama. Nadal się nie odzywa. Płacze codziennie, nie wiem co już mam robić. Bardzo mi na tym związku zależy i wiem ze jemu tez zależało. Naprawdę nie wiem już co się dzieje. Co mam robić? Nie chce urywać tej znajomosci, a boje się ze on to zrobi pierwszy.

Gość gość
Jeśli nie ma czasu dla Ciebie, ograniczył kontakt i stał się oschły- TO 100% POZNAŁ KOGOŚ. Przykro mi.

Gość gość
Pomyślałabym właśnie, ze kogoś poznał. Ale znam jego historie związków, każda poprzednia go zdradzała i zawsze mi powtarzał, ze nigdy tego nie zrobi i zawsze jest wierny

Gość gość
No sorry ale bez powodu mu nie przeszło, na pewno kogoś poznał bo co innego

Gość gość
Tyle wiesz o jego zwiazkach ile sam tobie powiedzial! O tobie tamtej pewnie tez opowiada jak to go zdradzalas biednego misia - widac ze na litosc idiotki lapie!