Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki mam zy****y humor dzisiaj

Polecane posty

Gość gość

Jaki mam zy****y humor dzisiaj

Gość gość
dlaczego ?

Gość gość
No w d@pę, cały mój tekst szlag trafił! ale napiszę jeszcze raz. Miałem dziś iść na koncert, ale suma summarum zostałem w mieszkaniu, bo tegoroczne Juwenalia w moim mieście są mało ciekawe, do tego nikt mnie zaprosił. Siedzę sam na stancji, współlokatorka wyjechała do rodziców bo ją męczy okres, pokłóciłem się przez telefon z mamą i wciąż myślę o swojej byłej, z którą żałośnie krótko. Współlokatorki i chłopak jednej z nich mi mówią, że owszem popełniałem błędy w związku, ale to ze względu na brak doświadczenia w tych sprawach, ale głowna wina ich zdaniem stoi po stronie mojej byłej, bo jest zadufaną w sobie księżniczką żyjącą w bajkowym świecie i nie dopuszcza do siebie realnego świata. Starałem się dbać o związek, ale trudno było jej dogodzić, mimo że początkowo była mną zachwycona. Czuję się strasznie samotny, brakuje mi bardzo kogoś, bliskości, czułości i długich rozmów. Do tego skończyłem miesiąc temu 23 lata i wiesz co? Wstyd przyznać... wciąż jestem prawiczkiem i czuję się z tym paskudnie, bo sądziłem, że uda mi się to zrobić właśnie z nią, kiedy związek i miłość rozkwitnie na dobre, ale wszystko szlag trafił. Teraz jestem przed laptopem, bez humoru, z pustką w głowie żałując wielu swoich decyzji i szukając zrozumienia na internecie.

Gość gość
up :(

Gość gość
up