Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w tym zacofana: czy biale buty i czarna torebka bardzo sie beda "gryzly"?

Polecane posty

Gość gość

Wybieram sie tak na slub znajomej...nowych butow raczej nie kupuie, mama fajne biale szpilki

Gość gość
A jaki kolor sukienki???

Gość gość
poszukaj choćby jakiejś torebki z drugiej ręki, byle była biała i pasowała, w necie na pewno znajdziesz sporo ofert

Gość Mama 2 plus 2
Do tego zestawu czarna torebka nie będzie pasować. Jeśli nie kupisz innych butów to kup inna torebkę :D

Gość gość
sorry, sukienka w kolorze ecru - zly link poslalam

Gość gość
do sukienki ecru nie pasują ani białe buty, ani czarna torebka. Buty załóż kolorowe np. różowe, żeby przełamać mdły kolor nude. Torebkę bym wzieła wtedy złotą, albo beżową

Gość gość
Gowniane z was znawczynie wiesniary. Poczytajcie sobie ze czarne i białe dodatki pasują do wszystkiego. I nie muszą być buty i torebka w tym samym kolorze. Może zamiast z wiejskiej mody weźcie wzór z portalow o stylu. Chamski wkręt autorki w różowe buty by wyglądała jak wy wiesniary. Autorko zajrzyj w neta na strony o stylu to mi rację przyznasz

Gość gość
Nienawidzę dodatku bialo-czarne, gdy sukienka w dość mdlym kolorze. Ja bym do tego dodała np soczysta maline, miętę, zamiast bieli lub czerni.

Gość gość
Zacofanie to wybieranie koloru butów aby byly w tym samym kolorze co torebka. Ja ogólnie nie lubię białych butów chyba ze to sandałki na lato.

Gość gość
Ja bym zestawiła to z butami w kolorze mięty, złotymi albo bordo. Nie wiem dlaczego na wiejskie polskie wesela wszystkie panny ubierają się w pastele i nude i później wszystkie wyglądają tak samo

Gość gość
Ja miałam na takiej imprezie jasno zielona sukienkę, taka blada i czerwone szpilki plus czerwona kopertówka. W tym roku wesele i ubieram te same buty biorę ta sama torebkę i myślę nad fioletowa sukienka albo ciemno zieloną albo habrowa choć ten haber wydaje mi się trochę oklepany już. Autorko trzy kolory to zdecydowanie za dużo. Ja bym ubrala czarne szpilki albo wzięła jasna torebkę w kolorze sukienki albo białą.