Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zwiazac sie z kobieciarzem

Polecane posty

Gość gość

witam. mam problem, zakochałam się w mężczyźnie który jest w trakcie rozwodu i to z mojego powodu. nie mieliśmy nigdy romansu po prostu twierdzi ze mnie pokochał od pierwszego wejrzenia i nie może tego ukrywać dlatego musi się rozwieść. miał dwie zony i czworo dzieci wiec nie wiem czy to uczucie do mnie jest takie na zawsze. zaryzykować?

Gość gość
Nie. Bóg broń

Gość gość
Zależy czy się nastawiasz na trwały związek czy raczej coś chwilowego. Rozwód to życiowa porażka, on ma na koncie 2, więc wniosek taki że nie nadaje się do życia w związku. A te jego teksty że cię tak kocha i się rozwodzi dla ciebie to między bajki włóż, kuktas go zaswędział +chciał się uwolnić od żonki i szuka wytłumaczenia.

Gość gość
nie spaliśmy ze sobą, nie związałabym się nigdy z zajętym facetem. on to wie dlatego się rozwodzi. ja tez coś do niego czuje ale zastanawiam się czy warto się angażować

Gość gość
baby są durne

Gość gość
A ta dalej swoje. Odejdź póki to świeże bo potem będziesz tematy innej treści tu wrzucać

Gość gość
nie muszę odchodzić, bo nigdy nie zgodziłam się z nim być a co jeśli kiedyś będę tego żałować. nie można na sto procent powiedzieć ze nam by się nie udało

Gość gość
łatwo jest oceniać innych. ja ja rozumiem ciężko jest ot tak zrezygnować z kogoś kogo się kocha mimo ze to trudna miłość. co jeśli on naprawdę ja kocha, jeśli wcześniej źle wybierał a teraz to prawdziwa miłość. sama znam parę gdzie facet był podwójnym rozwodnikiem i poznał kobietę która została jego trzecia zona i przeżyli razem 30 lat

Gość gość
Kazda na takich leci dlatego tyle panien z dzieckiem bo panny z dzieckiem to szmaty.

Gość gość
takich czyli jakich?

Gość gość
fajnie by było gdyby napisała jakaś kobieta która była w podobnej sytuacji. wracam po 20

Gość elzia
niby czemu szmaty?

Gość gość
nie ma nikogo kto był w takiej sytuacji?