Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fantazje o trójkącie

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem z moim obecnym partnerem prawie 3 lata.. oboje jesteśmy jeszcze młodzi, jakiś rok temu zaczęłam fantazjowac o trójkącie 2k+1m, między mną a chłopakiem wynikla rozmowa że on jako facet pewnie że by tego chciał, ale czy ja poradzilabym sobie z tym? Myślę, że tak.. jak najbardziej, odrozniam seks od normalnego życia, mogłoby to być formą przygody.. Lecz z czasem(do trójkąta niestety nie doszło, ponieważ nie znaleźliśmy dziewczyny) przy okazji również jakieś rozmowy o otwartości wyszło, że pozwoliłam sypiać mu z innymi kobietami, jeśli będzie miał ochote.. nie uwierzył

Gość gość
Dokonczam! - twierdził że to jest zbyt piękne żeby było prawdziwe, ale ok zgodził się że KIEDYŚ przy jakiejś tam okazji to okej, przespi sie z kims, chcialabym zeby mi o tym opowiedział

Gość gość
i bardzo go kocham

Gość gość
i bardzo go kocham, nie myślcie ze nie.. seks od miłości odrozniam jak juz napisalam, podnieca mnie po prostu taka sytuacja.. baaardzo. Ale jak to przyspieszyc? bo nie moge sie juz doczekac..

Gość gośćharry
Może wybierz mu jakąś kobietę, koleżanke

Gość gość
i on i ja, chcielibyśmy żeby to wyszło spontanicznie, czyli jakaś impreza czy coś.. problem w tym że to typ domownika :D a we mnie ta chęć coraz bardziej narasta..

Gość gośćharry
To zaproś jakąś koleżanke na zakrapianą kawę. Tylko taką żeby chciała trójkąt.

Gość malorotka91
Ja ostatnio szukam na http://facezbok.pl kogos chetnego na trojkat. Ma ktos jakies doswiadczenia/rady? Boje sie ze znajde kogos kto nie bedzie sie do tego nadawal, a tylko bedzie chcial sie zabawic moim kosztem :(

Piszesz o miłości, ale czy wiesz co jest w niej najpiękniejsze? Oddanie, wyłączność, poczucie nierozerwalnej więzi i tego, że druga osoba jest tylko dla Ciebie, tylko o Tobie myśli, tylko o Tobie śni. Nawet jeśli życie nie zawsze jest takie kolorowe i wkradają się niepokoje, to właśnie ta bliska więź w miłości jest najcenniejsza. Pozostawianie wolności seksualnej w związku niestety tę więź niszczy. Takie jest moje zdanie. Możesz mieć inne, masz prawo, ale wybacz, po prostu odczuwam fizyczny ból, kiedy ktoś używa słowa miłość, a zaraz potem padają sformułowania typu "seks w trójkącie", "seks z inną dziewczyną".

Gość gość
Wiesz co? też miałam kiedyś takie podejście... ale to jest kwestia myślenia o miłości i seksie, jak i również właśnie zaufania.. które buduje związek. A niektórzy tak jak ja( i wiele innych kobiet które się nie przyznają ) pragną właśnie takiego seksu/układu. Inaczej nie są zaspokojone w pełni nigdy w swoim życiu, a chyba spełnienie i zaspokojenie swoich pragnień jest ważne :)

Gość gośćharry
Niektórzy lubią zabawki a inni dodatkowe osoby co w tym złego wszystko dla przyjemności

Gość gość
Ja wolę trójkącik 2m+ ja, nigdy nie mówiłam o tym mężowi ale już mam takie super doświadczenia z innymi Panami.

Gość gość
Ja też takie miałam fantazję aż w końcu spróbowałam w realu w sanatorium, byłam daleko od domu, kilka razy przespałam się z różnymi Panami i dwóch z nich zaprosiłam do tej zabawy, najgorzej było pierwszy raz bo się bardzo bałam ale oni byli doświadczeni i pokierowali sprawami bardzo dobrze, od 4 lat co jakiś czas umawiam się na taką zabawę.