Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalazłem złotą obrączkę

Polecane posty

Gość gość

i zastanawiam się czy dać o tym ogłoszenie w miejscu znalezienia i na lokalnym portalu, czy sprzedać jako złom u jubilera? Było by ze 200zł. Co Wy byście zrobili?

Gość gość
Dałbym ogłoszenie (bo to jednak dla kogoś może być bardzo cenne, nie w sensie ile kosztowało, ale uczuciowo) a jak przez tydzień nikt się nie odezwie, to zawsze mozesz sprzedać z czystym sumieniem.

Gość gość
A ty jak byś zgubił coś co ma duże znaczenie do Ciebie to o co byś poprosił osobę która to znajdzie ?

Gość gość
08:38 - to moja wypowiedź, czytam i nie wierze, co ja napisałam - "Dałbym" :D no chyba śpię jeszcze.

Gość gość
gość dziś Jak nie jesteś pewna/ien kim jesteś to zajrzyj w gacie .

Gość gość
Jak jesteś ona, to ja mogę za Ciebie zajżeć w gacie, ale jak on, to nie chcę tam zaglądać.

Gość gość
Później dam ogłoszenie i zaznaczę, że czekam miesiąc i sprzedaję. A może ktoś się wkurzył na partnera, ściągnął i wyrzucił tą obrączkę?

Gość gość
gość dziś gość dziś Jak nie jesteś pewna/ien kim jesteś to zajrzyj w gacie . xx Jak nie rozumiesz co napisałam w poprawce, to albo sam jeszcze śpisz, albo się czepiasz. A temat nie o genitaliach tylko o obrączce, więc ucinam.

Gość gość
Jak jesteś ona, to ja mogę za Ciebie zajżeć w gacie, ale jak on, to nie chcę tam zaglądać. gość dziś Później dam ogłoszenie i zaznaczę, że czekam miesiąc i sprzedaję. A może ktoś się wkurzył na partnera, ściągnął i wyrzucił tą obrączkę? xx To jeśli wyrzucił, bo źle mu się kojarzy to się i tak nie zgłosi.

Gość gość
Tylko jak sprzedaż a okaże się że jest skradziona i ktoś się dopatrzy to masz syf .

Gość gość
Ona nie jest twoja -daj ogłoszenie. Ja znalazłam złote kolczyki i dałam ogłoszenie- znalazła się osoba, która zgubiła i oddałam jej. A po miesiącu ja zostawiłam srebrne kolczyki w czytelnii i mi nikt nie oddał. Nigdy nie żałowałam że byłam uczciwa a ktoś wobec mnie nie.

Gość gość
08:59 nie strasz bo sie ze$rasz

Gość gość
i po co chamówa z twojej strony

Gość gość
gość dziś przecież tobie w spodnie nie zaglądam

Gość gość
gość dziś Tylko jak sprzedaż a okaże się że jest skradziona i ktoś się dopatrzy to masz syf . X Złodziej ukradł komuś z palca i zgubił uciekając :D

Gość gość
gość dziś ty już dawno wysrałeś/aś swój mózg chodz i tak nie wiem czy było by chociarz co .

Gość gość
Ale odbiegając nieznacznie od tematu, to powiem, że chętnie zerknął bym jakiejś pani w majtki ;)

Gość gość
Ja bym nie oddala bo po pierwsze ktoś ją raczej wyrzucił a po drugie ludzie też by nigdy nie oddali bo znam ludzi. Gdzie ja znalazłeś?

Gość gość
Na parkingu koło biedronki leżała.

Gość gość
Tam są kamery jak zgłosi się właściciel na Policje czy czasami ktoś nie przyniósł do nich to może sprawdzą nagranie .

Gość gość
Gdyby to był plecak lub worek zaprawy, to w kamerzee zobaczysz. Obrączki nie zobaczysz.

Gość gość
Ale jak się zchyla i podnosi to widać .

Gość gość
Sprzedaj ją debilu skońćzony, po co takie tematy zakładasz o ogłoszeniach mózgu już nie masz do reszty? Przyjdzie jakiś żul i powie że to jego i co zrobisz? Obrączek się nie rejestruje, chyba że ma grawer na specjalne zamówienie ty idioto.

Gość gość
morda w kubeł i sprzedaj a nie się chwal jak dzieciuch.

Gość gość
oglos na f-b , pare osob w ten sposob znalazlo swoje rzeczy.