Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mathangi

Mój chlopak wysyla do dziewczyn zdjecie penisa

Polecane posty

Gość mathangi

Tak jak w temacie, wczoraj odkryłam, że w grze zaczął flirtować z dziewczyną ( a raczej ze mną z fejkowego konta, początkowo mialo byc to dla zartow ale zabrnęlo to za daleko), zapytal czy jestem dziewicą, jak wygladam i jaki mam rozmiar piersi. Powiedzialam, że mogę mu wyslac gdzieś, podal mi swoj numer telefonu abym dodala go na whatsapp, ale nie mialam wolnego telefonu pod ręką więc podalam mu email. Wzielam zdjecie z intermetu i wyslalam, powiedzial ze bardzo je kocha i, ze sa takie jak lubi. W tym samym czasie rozmawialam z nim przez telefon, pytalam dlaczego sie nie odzywa (zazwyczaj gada bardzo duzo) i z kim tak bardzo pisze, powiedzial, ze poznal chlopaka tam i sobie gadają, pózniej powiedzial ze przeglada nasze wiadomosci(tak naprawde szukal zdjecia swojego c***a, ktore pozniej jej wyslal). Pozniej zapytal czy mogę przyjechac do niego do Szwecji. Po jakims czasie napisalam, ze wysle screenshoty do jego dziewczyny (ma ze mna zwiazek na fb) bo wolno odpisywal. On zaczal mnie w tym samym czasie przepraszac przez telefon i blagac ją(mnie) abym tego nie robila. Ale napisalam, ze juz wyslalam. Zaczal plakac, wrec wyc w sluchawke, dostal spazmow, powiedzial ze mnie bardzo kocha nawet jesli ja jeszcze nie zdazylam zobaczyc tych wiadomosci, pozniej sie oczywiscie wscieklam, on plakala cala noc, powiedzial, ze zaluje, ze mnie kocha, a ja nie wiem xo o tym myslec. Diametralnie moje uczucia do niego opadly i nawet jego placz mnie nie wzrusza. To moj pierwszy chlopak i bylo nam naprawde dobrze i naprawde nie rozumiem czemu to zrobil. Co mam zrobic w takiej sytuacji?

Gość gość
Ciesz sie że to tylko twój chłopak. Ciulik. Możesz z nim zostać, ale prawda jest taka ze to cienki w uszach ciulik.