Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Semilac, Neonail czy Indigo?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym zacząć swoją przygodę z lakierami hybrydowymi. Powoli przymierzam się do zakupu zestawu startowego jednak nie wiem z której firmy byłby lepszy a waham się pomiędzy Semilac, Neonail i Indigo. Który zestaw lub firmę polecacie? :)

Gość gość
Semilac

Gość gość
ja już od długiego czasu niezmiennie jestem wierna indigo. Mają super konsystencje i krycie, łatwo sie rozprowadzają i długo trzymają. lakier trzyma się naprawdę świetnie, zmieniam dopiero jak pazurki mi odrosną :)

Gość bałuciarz11
Moja żona poszła ostatnio na szkolenie Indigo https://www.indigo-nails.com/pl,szkolenia-indigo-nail-art.html i tam korzystała tylko z ich produktów. Od tego czasu maluje swoje i swoim klientkom paznokcie tylko produktami Indigo. Mówi, że jakość świetna i do tego rozbudowaną ofertę produktów mają.

Gość gość
Neonail, zdecydowanie :) Lakiery dobrej jakości, obsługa na stoiskach też spoko. Podobają mi się ich kolekcje jak np. aquarelle :)

Gość gość
Indigo, Neonail. Semilac uczulają.

Gość biank4
Podpinam się pod Neonail. Uwielbiam ich base extra, jak dla mnie niezastąpiona, jeśli chodzi o wzmocnienie, a i przedłużyć można bardzo ładnie.