Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet po 40 to niby łatwy cel ale mi trafił się wybitnie uparty

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj Opcje są zawsze dwie, po pierwsze w domu ma wszystko czego potrzebuje i jako inteligentny facet nie będzie zostawiał czegoś stałego, dla czegoś ulotnego. a druga opcja, jesteś dla niego po prostu za głupia... x Raczej ta druga opcja. Panna niesłusznie założyła, że na tzw. młodszą dupę czterdziestolatek poleci z gwizdem. A tu niestety, my dojrzali zwracamy uwagę na coś znacznie powyżej tej części ciała.

Gość gość
gość wczoraj Rada? Rada? Potrzebuje rady x zalej sobie gorącym asfaltem, to cię swędzieć przestanie

Gość gość
gość wczoraj Wracam do tematu Miałam napisać coś o nas. wczoraj Gdybym miała kontakt prywatny to już byłby mój x Gdyby cię chciał, dawno już byłabyś jego.

Gość gość
gość 2017.05.14 ..a temat rozpoczął słaby rasowy onanista, który już tu występował jako 20-letnia beatka czy inna megi :P gość 2017.05.14 nie chce mi się szukać, to były posty niby tępej, zadufanej w sobie gówniarzowatej dzidy, marny projekt produkujący cienkie prowa x margo0001, tania mądralka z kiepskim pochodzeniem, z Polski D albo E