Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam sie dlaczego kobiety już stare i pomarszczone robią np. sobie

Polecane posty

Gość gość

paznokcie. Przecież i tak już wyglądają jak stare raszple, a te paznokcie niż nie zmienią w ich aparycji :D Nie piszę tego złośliwie, ale tak się zastanawiam, przeciezto że taka pomarszczona, stara baba wyda 150 zł na hybrydy nie sprawi, ze stanie się piekna. To już lepiej by bylo jakby zainwetsowała w dobry krem na te zmarszczki, schudla, albo zmienila fryzurę z babciowej na normalną

Gość gość
tez mnie to zastanawia... moja sasiadka po 60, otyłe babsko jak czołg, paznokcie jak u 18 latki, stopy też...i lansuje sie w japonkach... a moglaby sobie rower kupic, do dietetyka isc, cos z włosami zrobic (siwo-blond szopa jak porażony prądem kot), gęba jak donica, ciuchy z minionej epoki :O

Gość gość
Albo np. takie stare babki jadą sobie do SPA i mysla, ze ten wyjazd je jakos odmieni. Może sie zrelaskuja, ale za taka kase to nie wiem czy sie oplaca wydawać krocie na jakies maseczki, ktore im tych zmarszczek nie splyca, bo zeby cokolwiek zmienily trzeba by je bylo stosowac regularnie... Mogą coś zmienić codzienna regularna pielegnacja cery, rzuceniem palenia, zdrowym odzywianiem, czy racjonalnym stosowaniem medycyny estetycznej. Ale nie rozumiem jak np. one wola wydać na jakieś paznokcie i mysla, ze sa wtedy piekne, a sa i tak stare i pomarszczone, no niestety taka jest prawda

Gość gość
tak sie sklada ze nastala jakas glupia moda na wymalowane pazury zrobione pazury, fuuuj. Juz lepsze bezbarwnym pomalowane i wypiłowane. Najabardziej wkurzaja mnie baby w ciazy z wciąż wymazanymi pazurami ,,,jakie ku*y glupie.

Gość gość
co cie obchodzi co robią inni? ich sprawa :O jak ktoś ma ochote malować sobie paznokcie to może sobie to nawet robić na łożu śmierci, jeśli ma mu to poprawić humor. A Ty autorko zastanów się, bo stara babcia wie, ze jest stara i wie że paznokcie czy spa jej nie odmłodzą - ale najwyrażniej poprawiają jej samopoczucie skoro to robi. Niestety twojego paskudnego charakteru też nie upiększy nawet najlepszy manicure :O

Gość gość
pomijając to, że jak dla mnie te całe hybrydy wcale nie wyglądają ładnie... bo są jakieś takie grube i mało delikatne, a jeszcze jak są jasrawe to już w ogóle. Jeszcze nie za długie paznokcie akrylowe albo żelowe w jakimś neutralnym kolorze wygladaja ok, ale te hybrydy to wcale mi sie nie podobaja. Oczywiscie nie moja sprawa na co kto wydaje pieniadze, ale dziwie sie tym babkom, jaki maja w tym cel? Faktycznie moglby ta kase wydac na dietetyka czy silownie, albo dobry krem, fryzjera i efekt bylby lepszy

Gość gość
17:20- w sumie to mnie nie obchodzi, ale to sa takie moje luzne przemyslenia :P Na zywo przeciez sie ich o to nie zapytam bo by mnie chyba zabily wzrokiem. Zreszta staram sie byc ugodowa dla ludzi. Ale dziwi mnie to i tyle

Gość gość
a skad wiesz, że nie wydają kasy rownież na dietetyka, siłownie itd? to, że ty musisz wybierać pomiędzy jednym a drugim nie znaczy, ze inni mają takie same dylematy :O a już obgadywanie paznokci innych ludzi ("mi się to nie podoba, więc inne kobiety są debilkami, że sobie to robią") świadczy o waszym poziomie. Naprawdę macie chyba nudne życie, ze interesują was czyjeś paznokcie :O

Gość gość
Neutralny kolor to może mieć nudna dupa i nic wiecej.

Gość gość
Na żywo nie obgaduję ludzi, wiec robię to tutaj i tak jestem anonimowa wiec moge pisac co mysle ;) Może i wydaja na dietetyka czy fryzjera, ale nie widać tego po nich często bo są np. grube czy mają fryzury z poprzedniej epoki Ja w kazdym razie jak będę w ich wieku to racjonalniej będę o siebie dbała

Gość gość
najgorsze są te prefumy starych szkap, po co to robią? nosa wykręca a one myślą że to jakieś seksowne czy co?

Gość gość
No właśnie, te ich cuchnące perfumy to jeszcze inna kwestia :O zamiast kupić sobie jakiś ładny, delikatny zapach... Może mentalnie jeszcze zostały w innej epoce

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
Po przeczytaniu tutaj tych wypocin stwierdzam ze w wiekszosci jestescie głupie jak but i nie dorastacie tym starszym kobietom do stóp.

Gość gość
Tez mi się to rzuciło w oczy i mi sie to osobiscie ( zwlaszcza te hybrydy" nie podobaja .Ja mam 40 lat ale zawsze bylam zu skromnoscia i naturalnymi kolorami badz na szczegolne imprezy dobieralam do sukienki.No cóż ale to ich paznokcie :-)

Gość gość
Prawdę pisze, babki idą po najmniejszej linii oporu, zamiast koncentrować się na zdrowiu=sport żeby naprawde dobrze wyglądać , mieć ładną figure, zawsze powiedzą że na to nie mają czasu i spedzą 45 min na leniwym siedzeniu z pędzelkiem w dłoni oglądając 50 odcinek durnego serialu.