Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomasz pyta

najochydniejszy horrńr waszym zdaniem i dlaczego

Polecane posty

Gość tomasz pyta

jaki horror najbardziej jest ochydny i dlaczego ? .

Gość gość
Man behind the sun.a dlatego ze na faktach autentycznych.wogole duzo japonskich ekstremalnych horrorow jest.

Gość gość
Jako stała bywalczyni sadistica oglądałam dużo obrzydliwych filmów typu ludzka stonoga, srbski film, jakieś horrory gore z dużą ilością krwi i flaków, ale NAJOBRZYDLIWSZY, CHORY, OKROPNY film jaki oglądałam w życiu to polska ekranizacja sztuki teatralnej ,, Trzy siostry'' . Zero krwi,wnętrzności, fekaliów, a dosłownie przerywałam oglądanie bo rzygać mi się chcialo, ten film jest brudny pod każdym względem, ale uprzedzam że tylko dla dojrzalszego widza bo jego obrzydlistwo nie wynika z efektów specjalnych czy zaskakujących momentów

Gość gość
gość dziś Man behind the sun.a dlatego ze na faktach autentycznych.wogole duzo japonskich ekstremalnych horrorow jest. x Tez chcialam napisac :) Nawet do konca nie ogladnelam,bo byl zbyt drastyczny.Do dzisiaj mam przed oczami te sceny..

Gość gość
Małe sprostowanie, tytuł filmu,który mnie tak obrzydził to ,,trzy siostry T.'' , reż. maciej kowalewski

Gość gość
17:51 ten film ma wpływ na psychike.podobno zdarzyły się zgony podczas projekcji w kinach w chinach.ludziom serca nie wytrzymywały.

Gość gość
To jeszcze raz ja z 17:51.Dodam,ze srbski film nie zrobil na mnie zadnego wrazenia.Ale man behind the sun zostawia ryse na mozgu.Zdecydowanie nie dla osob wrazliwych.

Gość gość
up

Gość gość
up