Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co drażni was w facetach

Polecane posty

Gość gość

no jak to z ami jest kobitki??

Gość gość
seksizm w każdej postaci

Gość gość
zachowuja sie wsrod kobiet jak fircyki w zalotach bleh. i tubalny smiech. i glosne oblesne smarkanie albo kichanie. nieumiejetnosc dobrania fajnej i innej na kazdy dzien w tygodniu garderoby. brzydkie buty, zegarki galanteria. obeabianie du.py innym. odzywianie sie byle go.wnem= byle konserwa/parowka. lenistwo= kobieta MA posprzatac ugotowac i dzieci oporzadzic. wymagania od kobiet sexy outfitu kiedy sami wygladaja jak informatyk z 1997 roku..

Gość gość
Mnie drażni to, że nie potrafią skupić uwago na jednej kobiecie i wciąż "rozmieniają się na drobne".

Gość gość
Ciekawe ze to co was drazni maja 99% waszych seksualnych i zwiazkowych partnerow a ci co tego nie maja sa zwykle sami. Paradoks?

Gość gość
sa bardzo atencyjni. dorosli faceci a poszukuja uwagi i aprobaty kobiet niczym male siusiumajtki od swej mamy/

Gość gość
wyglaszanie swych opini wladczym tonem, co to ja k****a nie jestem. ja to ja uwazam, ja sadze. nawet ci nie da dojsc do slowa bo on w uwielbieniu swej zayebistosci musi dalej kontynuowac swoj chuyowy wywod. uwielbiam gasic taki cieta riposta.

Gość gość
brak empatii. jak powiesz ze glowa cie boli czy zle sie czujesz to jeszcze ci dop******** jeszcze bedzie skakac po tobie meczyc jak kot mysze. brak empatii nieumiejetnosc przyznania sie do bledu. alkoholu i fajek naduzywanie

Gość gość
gość dziś - zazwyczaj są to byli jak już :) Ale zdecydowanie częściej kobiety nie wiążą się z ludźmi którzy je drażnią