Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada? detektyw?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio masz tragiczny okres w życiu. Nie wiem dlaczego ale chodzą mi po głowie myśli, że mój narzeczony mnie zdradza. Niby nie mam żadnych dowodów ale tak po prostu czuję a ślub za 3 miesiące. Czy w takiej sytuacji opłaca się wynająć prywatnego detektywa? jestem zdesperowana..

Gość gość
Pewnie ze sie oplaca bo jesli cos czujesz to cos jest "nietak" i lepiej to przed slubem wyjasnic.Kobieca intuicja jest niezawodna.

Gość gość
Zgadzam się- coś jest z tą kobiecą intuicją, że zawsze się sprawdza. Lepiej wynająć detektywa i mieć pewność tym bardziej, że sytuacja jest jaka jest. Mojej znajomej pomogła w takiej sprawie detektyw Skrzypek z Wrocławia. Myślę, że warto u niej popytać o wszystko :) trzymaj się

Gość gość
Warto postawić na detektywa. W końcu to specjalista i ma odpowiednie techniki do wykrycia zdrady. A my jak to kobiety często opieramy się na emocjach i możemy się tylko domyślać. Po co sobie truć życie jak można mieć twarde dowody od detektywa. Bardzo dobry w tych sprawach jest detektyw Rudnicki - http://detektywrudnicki.pl/. Warto sprawdzić.

Gość Marta Król
Dużo dobrego tu jest o detektywie Rudnickim i prawidłowo. Ja też go ostatnio wynajęłam i co prawda nie apropos zdrady, ale w pewnej prywatnej sprawie. Faktem jest, że pomógł i wyśledził to, co należało wyśledzić. Rzyczywiście kobiety są emocjonalne, a te emocje często udaje się powściągnąć, kiedy widzimy, ile ubyło z portfela. ;) Chociaż właśnie ten detektyw jest bardzo tani. Ja nie odczułam nawet zbytnio, że wydałam jakieś pieniądze.

Gość gość
Detektyw na pewno pomoże. Jeżeli masz podejrzenia, to ja mogę polecić detektywa Rudnickiego, sama byłam w podobnej sytuacji , oczywiście detektyw Rudnicki pomógł mi rozwiązać problem, na szczęście u mnie to były moje fanaberie. Tobie życzę powodzenia , aby skończyło się jak u mnie. Detektyw Rudnicki jest najlepszy . Serdecznie polecam

Gość gość
Absolutnie godny polecenia profesjonalista! A przy tym szalenie miły i wzbudzający pełne zaufanie człowiek. Samo zlecenie wykonane sprawnie, skutecznie i bez najmniejszych zastrzeżeń. Panie Pawle, raz jeszcze dziękuje.

Gość gość
Detektyw Rudnicki jest dobrym specjalistą zlecenie zrealizowane bardzo sprawnie, bardzo szybko. Jestem zadowolony z realizacji zlecenia. Pełny profesjonalizm i bardzo miła obsługa.

Gość gość
Oczywiście, jeżeli czujesz , że coś jest nie tak , to nie zastanawiaj się dłużej, aż będzie po wszystkim tylko wesprzyj się detektywem. Ja znam skutecznego i dobrego detektywa, który pomógł mi rozwiązać nie jedną niejasną sprawę .Jest to detektyw Rudnicki, http://detektywrudnicki.pl/ bardzo dyskretny, i skuteczny człowiek . Masz wątpliwości wal do niego, naprawdę warto serdecznie polecam :-)

Gość gość
Jeżeli masz wątpliwości a nie chcesz odwoływać ślubu poptroś o pomoc detektywa, znam takiego który jest dyskretny że narzeczony soię nie zorientuję jest to detektyw Rudnicki http://detektywrudnicki.pl/. Serdecznie polecam

Gość gość
Tak jak najbardziej powinnaś wynająć detektywa, bo niby czemu masz wyjść za kogoś kto cię zdradza i być do końca życia nieszczęśliwa. Polecam usługi detektywa Rudnickiego współpracując z tym człowiekiem możesz być spokojna na 100 % zachowa dyskrecję, Serdecznie polecam

Gość gość
Nie bierz ślubu z kimś kto cie zdradza bo będzie to robił całe życie. Lepiej poproś o pomoc detektywa, który pomoże zebrać tobie dowody na zdradę twojego narzeczonego, i będziesz miała dowód aby to odwołać. Polecam usługi detektywa Rudnickiego