Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna1990

Szkoda i dopłata do niej.

Polecane posty

Może ktoś będzie mógł mi pomóc? Chodzi o to, że słyszałam o takich firmach https://automobilis.pl/odszkodowania/dochodzenie-odzyskiwanie-odszkodowan/ , które zajmują się odkupem szkód i dopłatami do odszkodowań. Mam kilka niejasności i nie wiem gdzie szukać pomocy w dochodzeniu roszczeń odszkodowawczych. Co robić i gdzie szukać pomocy?

Gość gość
EuCO w takiej sprawie może naprawdę pomóc. Super jest ta firma, bo mogą walczyć o wyższe odszkodowanie. Poza tym również dopłacają do już uzyskanych pieniędzy.

Gość gość
Co ? Euco !!! dobry żart są jeszcze idioci którzy nie wiedzą jakiego pokroju to firma.... ha ha ha

Gość śliwkaaaaa
U mnie EuCO się sprawdziło. Szybko załatwili sprawę i kasa była konkretna

Gość przybyszowa
Powiem Wam wprost, jak nie wiecie jak to załatwić to dzwońcie i pytajcie. Wiadomo u prawnika to sobie zapłacimy i dlatego te firmy odszkodowawcze pod tym względem są lepsze. o tych co wymieniacie słyszałam, ale nie miałam ososbiście styczności. ja korzystałam z economist parę miechów temu i kasę dostałam prawie że od razu. jak potrzebujecie odpowiedzi na pytania to tutaj w formularzu można pisać https://www.powiekszodszkodowanie.pl/ albo dzwonić 882 000 883

Gość zuzannnaaaa
Przyznam, że Europejskie Centrum Odszkodowań ma ciekawe propozycje dla poszkodowanych. Nam zaproponowali naprawdę sporą kwotę

Gość gość
W takich przypadkach warto skontaktować się z EuCO może będą Ci w stanie pomóc :) Bo oni się różnymi sprawami zajmują, może i z tym będą w stanie pomóc