Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość poranka

kafe to nie wyznacznik

Polecane posty

Gość gość poranka

Widzę, że niektórzy z was zbyt poważnie traktują to co tutaj ludzie piszą. Zazwyczaj jednak treść tematów pozostawia wiele do życzenia, a wypowiedzi są niejednokrotnie kpiną. Kafeteria nie jest wyznacznikiem tego jaki jest świat i ludzie. To, że pojawia się tu wielu zwyrodnialców, chorych psychicznie ludzi i przygłupów nie oznacza, że ich mentalność, a także sposób bycia coś przesądza. Życzę wam odrobiny dystansu. Choć wydaje mi się, że większość z was jest tu siebie warta.

Gość gość
Jak dla mnie to ty jestes falszywa i dwulicowa

Gość gość
Poranka , a co ty tu robisz , wg opisu to chyba tu nie pasujesz ( za chora psychicznie czy zwyrodnialca pewnie sie nie uwazasz ) , a tak wnikliwie znasz tresci tematow i komentarze :)

Gość gość poranka
gość dziś A skąd pewność, że jestem kobietą? gość dziś Sprawdzam jak bardzo ludzkość schodzi na psy.

Gość gość
Pewnosci nie bylo , ale sugestia nikiem "poranka" Tu kiedys bylo fuzo , duzo gorzej , ze przez 2- 3 lata nie wchodzilam na to forum . Czasem wchodze z nudow .

Gość gość
Pewnosci nie bylo , ale sugestia nikiem "poranka" Tu kiedys bylo fuzo , duzo gorzej , ze przez 2- 3 lata nie wchodzilam na to forum . Czasem wchodze z nudow . X I 12:50 to nie moj wpis . Tylko 12:56 , 13:13 i ten .

Gość gość
Zgadzam się z autorką. Poziom tego forum jest niski i też wpadam tu tylko po to żeby poobserwowac was

Gość gość
nikt nie kaze tu wam siedziec,nie podoba sie to fora ze dwora 🖐️

Gość gość
racja - zostawmy chlew dla świń i wieprzów

Gość gość
no nie wiem, czasem i w chlewie ktoś musi posprzątać inaczej "lokatorzy" mogą potopić się we własnym gnoju!