Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubieranie 10 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mamusie,jak ubieracie swoje malutkie dzieci na spacer ?pogody są różne raz gorąco a zaraz wieje wiatr,nie chciałabym żeby moje dziecko się przeziebilo,wiadomo jeszcze nie jest lato ,jak ubieracie swoje maleństwo jeśli jest cieplej a jak np trochę wieje,jaka czapeczka najlepsza?myślałam mu kupić taką z dziurkami na główce żeby miał nie za goraco.

Gość gość
Przy temperaturach takich jak teraz są czyli ok 20stopni czapkę sobie podaruj. Jedynie na słońce zakładaj chustke. Bluzka z krótkim rękawem i bluza wystarczy. Pod wózek kurtka bo wiadomo temperatura potrafi spaść bardzo szybko po burzy np.

Gość gość
Czyli już w godzinach południowych lepiej jakas koszulka i bluzeczka dziękuję chciałam się upewnić tak to chodziliśmy w cieniutkiej bluzeczce i cieniutkiej kurce wiatrowce,i cieniutkiej czapeczce,ale idę zaraz na zakupy kupić mu coś innego na glowke

Gość gość
Moja corka ma 9 miesięcy ubieram ja tak samo jak siebie. Jakby zrobilo sie zimno mam w torbie kocyk.

Gość gość
Czapka i wiatrówka przy 20 st? Poważna jesteś?

Gość gość
Ja mojego ubieram w podkoszulek i bluzkę z długim rękawem w zapasie mam zawsze bluzę. A na głowie tak: jeśli nie wieje i jest ciepło i nie świeci słońce to nic. Jeśli świeci i nie wieje to kapelusik a jesli mocniej wieje to czapeczke cieniutka na uszka