Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETKI ! Czy naprawdę tak latwo zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Uprawialam seks z chłopakiem po owulacji w dni nieplodne . Peknęła nam prezerwatywa bo było chyba za sucho ,a wytrysku nie było ani nie było do tego blisko ,zorientowalam się od razu i chłopak wyjął członka ze mnie . Zaraz po kilku minutach poszłam się wysikac. W prezerwatywie też jest przecież płyn plemnikobojczy z tego co wiem choć wiem tez że chyba nie warto tym sie sugerować i pocieszać . Czy mogłam zajść tak w ciążę? Boję się tego strasznie. Okres powinnam dostać za kilka dni ,szyjka jest juz nisko i jest lekki otwór, bola mnie piersi i czasem pobolewa podbrzusze jak myslicie? Co to może być ? KOBIETKI POMOZCIE

Gość gość
Spokojnie, raczej bym wykluczyła ciążę. Tak naprawdę około 80% kobiet ma problem z zajściem w ciążę.

Gość gość
jak można się tak k***ić w tak młodym wieku ??? nie wstyd ci!!!!

Gość gość
O dziękuję, już pomogłaś...

Gość gość
O dziękuję, już pomogłaś...

Gość gość
Zadziwia mnie postepujaca glupota pokolen. Coraz glupsi sie robimy. Za kilka pokolen bea zyc chyba ludZie o inteligencji kamienia. Kurde dziewczyno gdzie masz rozum? Zamiast isc do apteki i kupic za kilka zlotych test to siadasz i zadajesz durne pytania na necie. Kazdy jest inny. Jedna tak zajdzie w ciaze, inna nie. Istna tepota serio

Gość gość
Może nie mam lat żeby tam isc i to kupić? Wiem ze źle zrobiłam ale przyszłam tu po poradę a nie zeby mnie ktoś moralnosci uczył

Gość gość
Mysle, ze masz objawy nadchodzacego okresu :) Nie powinno byc ciazy. BTW test daje wiarygodny wynik dopiero po ok 10 dniach, a nie wiemy kiedy autorce przydarzyl sie owy incydent.

Gość gość
Nie masz lat? A zeby nogi rozkladac mialas lata ? Seks to odpowiedzialnosc i ewentualne wpadki trzeba na barki brac i liczyc sie z roznymi skutkami. Zeby kupic test nie trzeba miec lat. W glupiej drogerii czy pospolitym markecie za dziesiec zeta mozna kupic test. Myslenie nie boli. Bezmyslne i nieumiejetne rozkladanie nog juz tak

Gość gość
jak już mówiłam wiem ,ze zle zrobiłam :) co ci to da ,ze patrzysz tylko komuś dopiec ? po test nie pójdę chocby na razie bo mi głupio i wszyscy mnie znają tutaj w miescie .. do okresu zostaly gdzies okolo 4,5, 6 dni . Dziękuję jednak za wyrozumiałość niektórych osób , ktore mi pomagają czego bardz potrzebowałam ♥ ;)

Gość gość
Głupio iść po test? A nie będzie ci głupio paradowac potem z brzuchem na wierzchu, bez pracy , perspektyw, samotnej ? Kolejna Jessica lub Brajanek na świat sie pcha

Gość gość
A nie dodałam że mam 14. Wiec wstyd pójść do apteki

Gość gość
Małolato : > elle one

Gość gość
Przestań dowalać autorce. Dobrze ze dziewczyna zapytała. Mądrze ze uprawia sex w dni niepłodne to w razie pęknięcia nie ma tragedii. Marne szanse na ciąże autorko nie martw się

Gość gość
O jej za niedługo 10 latki będą się puszczać

Gość gość
Gość 17.09 pochwalasz zachowanie tej malolaty? Chcialabyś taka madra corke miec? Jakby co to wszystko na glowe jej rodzicow spadnie bo ona nawet na siebie nie zarabia. Dzieci robia dzieci a to chore nieco. Do seksu trzeba dojrzec a nie od razu przy kazdej chuci rozkladac nogi . To nas rozni od zwierzat ze potrafimy sie kontrolowac

Gość gość
nie mam 14 lat , a tamtą odpowiedz napisał ktos inny ;) mam 17 lat i jesli ktos napisal to tylko po to zeby jego wypowiedzi brzmiały mądrzej to kto tu jest pusty :) tak wiem zle zrobiłam.. ale to nie było z pierwszą lepszą osobą... to było z miłosci