Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QQBBQQ

Poszukiwania partnerki

Polecane posty

Gość QQBBQQ

Hej, Mam 31 lat i jakoś tak się złożyło, że w pogoni za innymi tematami życiowymi, zapomniałem o jednym - partnerce. Co jakiś czas sumienie dawało mi znaki, że coś trzeba zrobić, ale zawsze było coś do zrobienia długofalowego i taki mam efekt. Za towarzyski nigdy nie byłem. Tzn. właśnie chyba za bardzo mi zawsze zależało i ludzie to przekuwali na moją niekorzyść. Do tego kilka kilo nadwagi zrobiło swoje. W ostatniej klasie gimnazjum ( rocznik 86 jestem ) zakochałem się po uszy w koleżance z klasy - niby sobie docinaliśmy, ale chyba tak wyglądały wtedy te nasze zaloty hehe. Zrzuciłem całą nadwagę, by wyglądać odpowiednio i wszystko się układało jak w bajce, ale ona niespodziewanie wyjechała z rodzicami zagranicę i klops. Jaki ma cel tego posta ? Pomóżcie mi gdzie najlepiej przez internet poznać dziewczynę - odrazu tłumaczę czemu tak. Przez te wszystkie lata nabrałem lęku przed kobietami. W realu poprostu mogę zrobić mylne wrażenie jakiegoś dziwaka, a ja będę chciał zrobić super wrażenie ( i nabawię się tremy ). Dochodzi do tego brak doświadczeń w randkowaniu i mamy gotową receptę na przedłużenie obecnego stanu. Będę wdzięczny za pomoc i zrozumienie :)

Gość gość
Skąd jesteś poszukujący?

Gość gość
Świętokrzyskie

Gość gość
Skąd jesteś poszukujący? Oj, to bardzo daleko ode mnie.