Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miły pan

Oto dlaczego wolimy młodsze

Polecane posty

Gość miły pan

ponieważ są szczupłe. ot i prawie wszystko. owszem mają też gładszą skórę, lepiej pachną, ale jakby figura była nadal sexy to byłybyście sexy. wy myślicie że już młodość za wami i po co się starać, miałyście w młodości szczupłe ręce to wam tłuszcz się gromadzi przy ramionach ponad łokciami, oponki na brzuchu itd. do tego kolejna karygodna rzecz krótkie włosy. i w sumie to tyle, ja lubię drobne/szczupłe kobiety nawet do ich 50-tki

Gość gość
Nie chodzi mily panie o szczuplutkosc, ale o mlodzienczosc sylwetki. Znam szczuplutkie, po 35 r z, ale ich figury sa starcze, tj Heidi Klum: http://e5.pudelek.pl/f0208101417a03dc75202de5c4aae1cbb64e7f3b Tak to wyglada mily panie, nie za ciekawie. Po 30 a nawet do 50 jezeli kobieta ma troche cialka, nie opalala sie, ma figure klepsydry, nie rodzila i ma piekna cere, rysy twarzy, wlosy, to jest przepiekna. Szczuplutkosc to nie wszystko. Nie kazda mloda pieknie pachnie, wiele sie na to sklada. Te ktore nie pala, nie jedza miesa, nie pija, to dopiero pieknie pachna przez dluugie lata. Mam kolezanki, ktore niezbyt pachna, a maja 20 lat. Wkurzaja mnie starsi panowie, sliniacy sie, tylko kobiety mlode niedowartosciowane, z tzw uroda przecietnan ktore 3 godziny musza sie robic na pieknosci, bo bez makijazu nie wyjda straszyc, leca na spojrzenia takich jak pan. Panowie po 40 to dopiero pachna, a przepraszam, smierdza jak stare psy jamniki, jezyki pocharatane, zagrzybione i wez tu sie z takim pocaluj, zewszad smrod czegos starego, o stopach nie wspominajac. Cery takich milych panow sa straszne, pomarszczone, jakies takie wygniecione, szczecina jak u dzika na glowie, wlosy wszedzie, w nosie, uszach. Paznokcie jak u krogulce, z pionowymi paskami, coraz twardze, zolkniejace. Nie rozumiem dziewczyn, ani kobiet dojrzalych, jak mozna z kims takim robic te rzeczy.

Gość gość
Powyzsza wypowiedz w odpowiedzi na post o szczuplej sylwetce rozwalila mnie na milion kawalkow... popieram I zgadzam sie z powyzszym w 100%

Gość gość
Dzieki :)

Gość gość
k****a ale zaoralas milego pana :D a btw ja od zawsze nawet i w mlodosci mialam taki mankament ze wiecej tluszczu gromadzilo mi sie w ramionach. wiec stul pysk bo o rozkladzie tluszczu sie nie znasz.

Gość gość
Mi po lekach antyretrowirusowych zmienił się rozkład tłuszczu.

Gość gość
ja mam po mamusi i babici takie ramiona. nawet przy 49 kg ramiona sa nieproporcjonalnie grubsze. tak jak i lydki mamy rodzinnie wieksze. zebym miala te czesci ciala szczuple to musze byc na min wadze. a znowu w cycki mi nie idzie

Gość rrrrozwódka
każdy marzy o tym czego nigdy nie miał i nie doświadczył autor marzy o szczupłej dziewczynie po co o tym pisać na kafe? niech idzie do galerii handlowej i tam jest wybór... pewnie nie ma szansy ani na szczupłą ani na grubą ani nawet na grubego

Gość rrrrozwódka
nikt tu nie syczy chcesz szczupłą - to sobie weź! w czym problem? nie chcą Cię szczupłe? oj szkoda grube tez nie? ojej na szczęście na kafe możesz się wypłakać