Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oby Ci! Dzieciak zdechł! W bólu i cierpieniu!

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym wyjść na ulice z transparentem i tak krzyczec, rytmicznie, takie hasło! Oby Ci! Dzieciak zdechł! W bólu i cierpieniu! Do wszystkich matek polek, zatraconych bab spychających meża na margines rodziny itd. Nienawidze k***w i chiałabym, by odpokutowaly.

Gość gość
Ominęłaś chyba swoją dawkę leku kochana :-o.

Gość gość
chcialabym to krzyczec np pod palacem prezydenckim albo pod instytutem matki i dziecka;-DD

Gość gość
bo najgorsze chwile w zyciu przezylam wlasnie tu, na kafeterii, gdy okazalo sie , ze az tyle macior kocha dziecko bardziej od meża rozjechane pochwy po detonacji porodowej brzuchy jakby z balona spuścić powietrze pochwy na bank w tym samym stanie i sciete wlosy, fryzura jak bocianie gniazdo pfe!

Gość gość
Wątek jakiegoś chorego psychicznie.

Gość gość
Wolałbym kobietę o podejściu do życia autorki od jakiejkolwiek innej baby, której sie nieba uchyla, a ona wiecznie ma swoje ale i humory. i non stop za dzieckiem...a Ty przyniues, podaj, pozamiataj

Gość rrrrozwódka
jak nic Mysia69 z Kielc!!! taka psychopatka tu działa od lat, skoro matki to maciory to ty jesteś pustym workiem na spermę

Gość gość
up

Gość gość
skąd wiesz, że pustym? może i mam mężczyzne i dziecko, tylko po prostu nie jestem matką polka??? jestem człwoiekiem, kobietą, a ty funckcją! funkcją względem dziecka!

Gość rrrrozwódka
matka Polka to na pewno nie jesteś, a pisząc "pustym workiem na spermę" nie miałam na myśli pustej d**y (bo tam jest sperma i gónwo) tylko pusty łep choć po na myślę pewnie jest tam to samo co w twej d***e, ale tak się mówi po prostu Twój mąż musi być bardzo dumny z takiej wylewnej i kochającej żony. Pewnie jesteś dumą całej rodziny.

Gość gość
owszem. jestem dobrą zoną, bo to podstawowa rola rodzinna, rola matki jest rola wtórną wobec roli zony a u Ciebie wszystko jest poodwracane pies też u Was dupą szczeka, założę się

Gość rrrrozwódka
jeśli tylko mój pies zechce dupą szczekać to mu nawet korepetycje wykupię, podaj maila bo dawno takiej mistrzyni nie spotkałam co zamiast ust ma psią dupę i szczeka za darmo

Gość gość
nie chcę mi się gadać na mailu, pa;-) o czym zreszta?