Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blondynki kontra brunetki

Polecane posty

Gość gość

Pora w koncu aby zakonczyc ten temat... Marilyn spiewala, ze blondynki a ja z wlasnej perspektywy ( jestem blondynka) uwielbiam czarnulki, bardzo mnie to jara w kobietach jak maja czarne wlosy strasznie sa wtedy sexy i wielokrotnie bardziej podkreslaja urode, rysy twarzy itp. mam jasny blond wiec duzo dziewczyn mi zazdrosci a ja uwazam, ze one sa zazdrosne tylko dlatego, ze ludzka natura jest taka iz pragniemy tego co sami nie mamy natomiast jak juz zmieniaja kolor swoich wlosow to traca charakter i sa byle jakie przynajmniej ja.tak to widze... ja mam bardzo ladna twarz takze nie wygladam zle nawet w swoich bardzo jasnych wlosach ale marze by je zmienic na czern mam jednak blokade (rodzina, znajomi, lubie jak inne laski sa zazdrosne ;p) dlatego na razie sie wstrzymam. Jak faceci tak naprawde postrzegaja blondyny i brunetki? Szczere odpowiedzi blagam...bez spamu i smiecenia to moze nareszcie poznamy prawde, bo ja i tak uwazam, ze kazdy powinien sam dopasowac sobie kolor bez wzgledu na opinie i cudze gusta, po prostu to mnie bardzo ciekawi, jak to wyglada w prawdziwy swiecie a nie filmach czy piosenkach.

Gość gość
Brunetki :)

Gość gość
nie zakończysz tego tematu bo każdy ma swoje upodobania a poza tym liczą się inne rzeczy niż kolor łba amebo