Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy nauczcie sie sprzedawac profesionalnie mieszkania

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Po pierwsze - płacę za to mieszkanie i jakby właściciel kazał mi "odgracać" mieszkanie to by się w nos pocałował i grzecznie czekał az umowa się zakończy . Bo o takiej sytuacji pisałam W MOIM KONTEKŚCIE - jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to nie wiem, zacznij ze swoim dzieckiem do szkoły chodzić. Po drugie - jaki TY masz problem, ze KTOŚ INNY sprzedaje mieszkanie? :) Konkretnie co jedną narzekaczkę z drugą obchodzi to JAK ktoś sprzedaje SWOJE mieszkanie? Ty masz jakiś interes w tym czy ktoś sprzeda drożej czy taniej? Tak krowie na rowie - co CIEBIE to interesuje?

Gość gość
Kupując mieszkanie od dewelopera też nie wiesz na co trafisz. Może się okazać że sąsiedzi to imprezowicze hałasujący całe noce. Mogą wyjść jakieś wady konstrukcyjne, niestety teraz nowe bloki często są budowane jak najtańszym kosztem i dopiero po czasie odkrywa się takie buble. Dopóki samemu nie budujesz nie masz pewności na co trafisz niestety.

Zapraszam do zapoznania się z rankingiem top chwilówek http://www.kasiulix.oferty-kredytowe.pl/pozyczkipozabankowe/ na stronie są również opcje kredytów gotówkowych z różnych banków, czytelny rozpis na temat każdej opcji. W razie potrzeby proszę pisać na maila. Znajdziemy rozwiązanie z Twoich problemów. Pozdrawiam serdecznie

Gość adaxxa
dlatego też nie kupiłabym nigdy z rynku wtórnego... no nie... swoje mamy nowe, inwestycje nad morzem http://www.apartamentyrowy.pl/ też kupujemy teraz NOWY. nie wyobrażam sobie starego bloku... w tym nadmorskim nawet nie będziemy mieszkać tylko wynajmować, ale i takbym nie chciała na jakimś zapyziałym osiedlu..

Gość gość
Po drugie - jaki TY masz problem, ze KTOŚ INNY sprzedaje mieszkanie? usmiech.gif Konkretnie co jedną narzekaczkę z drugą obchodzi to JAK ktoś sprzedaje SWOJE mieszkanie? Ty masz jakiś interes w tym czy ktoś sprzeda drożej czy taniej? Tak krowie na rowie - co CIEBIE to interesuje? x wpis nie byl do mnie ale twoja glupota mnie porazila wiec odpisze z MOJEGO PUNKTU WIDZENIA jesli jestem potencjalnym kupcem to jak najbardziej obchodzi nie to jak ktos wystawia na sprzedarz swoje mieszkanie , trudno ocenic przykladowo tutaj pisze stan kuchni , stan szafek , kafelkow jak wszystko jest z***bane puszkami opakowaniami reklamowkami i brudnymi garami ( takie zdjecia ludzie wstawiaja )

Gość gość
Na kefecie o niczym nie mozna juz teraz pogadac bo koncowy argument to zawsze "a co cie to obchodzi" i "zajmij sie swoim zyciem" :D

Gość gość
Jestem na świeżo po sprzedaniu domu przez pośredników z biura Efekt z Bielska i wrażenia mam pozytywne. Przede wszystkim nie będę ukrywać że cena mnie satysfakcjonuje, zważywszy że udało się znaleźć kupca wyjątkowo szybko. Telefon do biura masz na https://www.bbn-efekt.pl/.