Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ilu randkach pierwszy pocalunek?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie może bardziej do mężczyzn kierowane, po ilu randkach całujecie kobietę jeśli wam się podoba? Ja jestem po trzecim spotkaniu i nic, jest wygadany, jest sympatycznie ale nie powiedział mi czy mu się podobam, trudno to wyczuć, mam wrażenie że czasami unika mojego wzroku

Gość gość
na pierwszym to już powinien trzymać za cipę, a nie tylko całować

Gość gość
Ja zawsze od pierwszej randki próbowałem całować a jak to była randka-wizyta w domu to próbowałem macać tzn ręka pod bluzkę czy między nogi, nie które się dawały a niektóre nawet całować się nie chciały, zależy do ciebie na co jesteś gotowa.

Gość gość
Tyle że on nie wychodzi z inicjatywą w ogóle. Jedynie obejmie na pożegnanie.

Gość gość
Ja nawet nie byłam na randce, założyliśmy się ze jak on wygra zakład to mnie pocałuje. Wygrał zakład i mnie pocałował, ale wtedy byliśmy kolegami. Teraz juz jesteśmy ze sobą ponad 3 lata i jestem bardzo szczęśliwa :)

Gość gość
Dziwne, może czeka, że go trochę sprowokujesz. powinien próbować, lepiej z liścia dostać ale spróbować niż żeby dziewczyna aż tematy zakładała na kafe, że coś z nim nie tak.

Gość gość
Nieśmiały

Gość gość
Sprowokuje? A może mu się po prostu nie podobam, tylko jak to wyczuć? Jak rozmawiamy przez tel, piszemy jest inaczej, a później wydaje się w pewnych momentach skrępowany. Może nie ze coś z nim nie tak bo wydaje się porządnym, fajnym facetem. Może po prostu nie podobam mu się, traktuje mnie jak koleżankę a na tak wczesnym etapie nie chce pytać go wprost bo zbłaźnię się.

Gość gość
Przyzwoity chłopak a nie jakiś macant

Gość gość
Zapytaj go wprost

Gość gość
towar macany nalezy do macanta

Gość gość
Po ok. 2-3 mcach spotykania się, wcześniej staram się poznać, najpierw mówię, że mi się podoba, czy że mnie interesuje. Zwykle są 2-3 randki tygodniowo, więc wychodzi na to, że i po 30 randkach. Na pewno nie po 3, ani nawet po 5 i to nie dlatego, że jestem nieśmiały, tylko byle kogo nie całuję i najpierw chcę się poznać.

Gość gość
12.47 Czyli tak może być w jego przypadku? Ogólnie nie robi wrażenia macacza, podrywacza tylko przyzwoitego, w porządku mężczyzny. Skupia się na rozmowie, ale nie powiedział że mu się podobam, tylko zdawkowo podczas drugiego spotkania że fajna jestem i tyle. Nie wiem jak go rozgryźć, już zaczynam myśleć że nie podobam mu się.

Gość gość
nie każdy facet dąży od razu do fizyczności.

Gość dobra zmiana
zawsze jak wchodzę na to forum to nie mogę wyjśc z podziwu jakie głupki tu piszą :D 2 razy go widziałam i mnie nie przelaciał to pewnie gej i mu się nie podobam. dwa razy go widziałem i mnie przelaciła, a teraz się nie odzywa to pewnie mu sie nie podobam :D itd. itp. v autorko twój etap rozwoju psychicznego to gdzieś miedzy szympansem a 13 latką.

Gość gość
Ja swoją dziewczynę pocałowałem zanim się poznaliśmy :D Po prostu. Głupie pytanie, raczej nie ma na to zasady

Gość gość
Jeśli jestem na pierwszej randce z kobietą która mi się podoba i ona odmówi pocałunku to następnego spotkania nie będzie. Pocałunek uważam za coś normalnego.

Gość gość
Głupie pytanie może ale nie mogę rozszyfrować czy traktuje mnie bardziej jak kumpla czy jest szansa na coś więcej, pisze że by mnie przytulił a kiedy się spotykamy to nic, to ja proponuję spotkanie.

Gość gość
Wszystko w swoim czasie