Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brac ta prace? wozna w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość

1300na reke za 6h dziennie Zakres obowiazkow to wydawanie posilkow sprzatanie po zamknieciu mycie garow zmiana poscieli sprzatanie itp Raczej praca nie ciezka i blisko bym.miala jakis kilometr. Mam wlasne dziecko ma co prawda dopiero rok przyszlosci chce je dac do przedszkola...i mysle ze praca tam znacznie ulatwila by mi dostanie sie do niego. Jak myslicie?

Gość gość
bierz, przecież ona tam siedzi i nic nie robi będziesz brała lapka ze sobą i będziesz przeglądać kafeterię na portierni

Gość gość
6h dziennie od poniedziałku do piątku za 1300 to niezłe warunki i chody będziesz mieć

Gość gość
Ja bym nie wzięła, bo nienawidzę mycia garów, gotowania, a dzieciaki mnie męczą, ale jak to lubisz, to bierz, sama znasz siebie najlepiej.

Gość gość
No wlasnie. Teraz ciezko sie do przedszkola dostac... Prava jest lekka bo co to podac jedzenie szkrabom i pozniej je wyplukac i wrzucic do wyparzarki Biere!

Gość gość
Za dużo tego wszystkiego jak na 1300 zł.

Gość gość
Sa zalety tej pracy. Blisko Malo godzin Praca lekka Wolne weekendy Chody u dyrektorki Wada jest to ze ta praca jest ponizej mojego wyksztalcenia...

Gość gość
Zależy Jak duże to przedszkole.. Jeśli jakieś małe tylko kilka grup to ok ale jak duże państwowe to sobie wyobraź ilość Dzieci ilość łóżek ilość talerzt

Gość gość
To nie jest duze przedszkole

Gość gość
jak nie duże to bierz, wychodzi ci ponad 9zł za godzinę i się nie orobisz, ja pracuję w barze/pizzerii i nie mam nawet 8zł za godzinę, pracuję co drugi dzień po 12 godzin i mam 1400zł

Gość gość
Bierz. Taka praca z kwiatuszkami da ci radość oprócz kasy :) :)

Gość gość
Nie za wiele a dojdzie jeszcze opłata za przedszkole za dzieciaka bo chyba nie myślałaś że będzie za free

Gość gość
A co ty myslalas ze ja chce z free? Puknij sie w czolo chodzi mi jedynie o przyjecie...

Gość gość
Ja bym brala pracowac gdzies trzeba...1300 za nic nierobienie jest ok

Gość gość
gość dziś Pracować można i w wolontariacie ale niektórych zwyczajnie na to nie stać. Ktoś musi opłać rachunki, samochód, remonty, kredyt itd. Oczywiście są szczęściary które takimi drobiazgami nie zawracają sobie głowy.

Gość 30stkaaaa892
PRACA sPRZATACZKI w przedszkolu.Ta praca wcale nie jest taka lekka.Jak lubisz kontakt z dziecmi,jestes wesoła,cierpliwa i energityczna to wez:) Pracowałam miesiec na zestepstwie w publicznym gdzie bylo 6 grup.To jest nieustanne "przynies wynies ,pozamiataj",ni e ma mowy o siedzeniu sobie na portierni!!! W przedszkolu pracuje zwykle 10 przedkoszlanek ,dyrektorka,kadrowa,panie pilegnarki,pan PORtier.,kucharki,pomoce kuchenne itp..I Napewno ktoś by doniósł ze sobie siedzisz i nic nie robisz...Pani woznej ktora nie dba o porzadek szybko podziękują...Wiec ci radzę,pokaz ze jestes dobra ,obrotna,rezolutna i masz motorek w tyłku. Dzieciaki bardzo brudzą...w łazience musisz scierac co 30 minut kałuze,kupki i siki na przescieradłach:) Zaplute umywalki,W porze deszczowej zmywasz szatnie 100 razy dziennie.Przebrac 40 kołderek to nie lada wysilek. Pilnujesz bezpieczenstwa dzieci podczas posiłu,czasami pomagasz paniom w opiece np na placu zabaw.Ciagle jest haos,hałas,krzyki dzieci..A ty nie mozesz ani prze zmoment pokazac zlosci,musisz byc ciagle usmiechnueta i zyczliwa i na zawołanie kazdej PANi.Czasami podajesz posiłki-to tez bardzo eickie fizycznie w jendje chwili dac cieple danie 50 dzieciom.Zapanowac nad tym.Czesto musisz wytrzec łezki dziecku. Bierz:) ale uprzedam ze to ciekza praca i tylko dla komunikatywnych kobiet usmiechnietych i cierpliwych, I nie ma mowy ze ty bedziesz miała jakies fory czy pierszenstwo bo jestes sprzataczką haha...no chyba ze to prywatne przedszkole.A ty masz baardzo dobry układ z panią dyrektor.

Gość 30stkaaaa892
ja na zastepstwie robilam wszsytko.Kazdy pracownik sie bardzo bal dyrekrorki,ktora co 10 minut zagaldała do kazdego kąta czy kazdy ma jakies zajecie.Nie wiem czy macie Catering i podajecie juz papu gotowe?Wiesz ze kazde dziecko lubi co innego ,nie ktorzy maja alergie i czasami tzreba tego pilnowac i zachecic dziecko.pokarmic,pokroic kotecika. Ja musiałam rano obrac 2 worki ziemniaków:) JAk na chwie sobie usiadłam w kuchni ,za pozwoleniem kuhcarki... to Ta P***a cichaczem zadzonila do kierownika na skargę, ze ja zamiast je jpomagac sobie usidałam i pije herbatkę!!! Moje dziecko jest w prywatnym przedszkolu,gdzie sa 3 grupy 10 osobowe.Kazda grupa ma 3 panie.Kazda pani swietnie zna kazde dziecko...Pani WOZNA to anioł.KAzdego dzieciaka na dzien dobry przytuli,pomaga sie ubierać,a gdy nie ma co robic to idzie na sale zabaw sie bawic z dziecmi.

Gość gość
Tam maja byc dwie grupy tylko

Gość gość
A ja bym brala. Zobaczysz co i jak i najwyzej sie zawiniesz

Gość gość
Bierz. Przy dwoch grupach nie ma tyle roboty

Gość gość anka
Nie wiem jak u Was ale u nas każda by chciała taką pracę ja zaczęłam rok temu i powiem szczerze że pokroiły by się kobiety za taką. Robotę w państwówce

Gość gość
Moja mama pracuje już okolo 19 lat jako woźna w państwowym przedszkolu. Praca jest bardzo ciężka. Powychodziły jej zwyrodnienia w kręgosłupie. To nie ma tak, że tylko się wydaje posiłki, myje po nich i sprząta. Na każde zebranie nauczycieli, przedstawienia trzeb nosić krzesełka, stoliki. Szorować hole, chodzić na dół do pralni. Dźwigać wiadra z zupami, kompotami. Często pomagać nauczycielkom w wycieczkach. Ubierać dzieciaki. Sprzątać po nich, jak naleją w łazience wody. Zarażać się katarami. Harować za koleżanki, które są na zwolnieniach. Wypłata około 1900 za wysługę lat, ale gdyby tylko mogła ze swoim chorym od pracy kręgosłupem zmienić pracę na inną, pewną i gdyby nie jej wiek, to już dawno by zmieniła. Naprawdę, jeśli masz skończone studia albo średnie wykształcenie, szukaj dla siebie dobrej pracy. Woźna w przedszkolu to mały wielki człowiek, który naprawdę bardzo dużo po latach wie, przede wszystkim to, że jest to ciężka, fizyczna praca nierzadko na dwie grupy po 25 dzieci.

Gość gość
Co wy wogole mowicie ,ja bede pracowac jako wozna w przedszkolu publicznym 6 godz codziennie.Wiecie ile mam obowiazkow,noszenie posilkow,sprzatanie po nich,pomoc przy ubieraniu,rozbieraniu,mycie tych garow,odkurzanie,mycie podlog,okien,ubikacji,pomieszczen sanitarnych,oprocz tego pomaganie i sprzatanie w innych grupach bo przeciez brak personelu,rozkladanie poscieli,lezakow itd...za 1640 zl brutto a nawet przerwy nie mam na kanapke.A praca tez ponizej mojego wyksztalcenia.I teraz juz podpisalam umowe i nie wiem czy z tego nie zrezygnowac.

Gość gośćJulia
Pracowałam...tydzień i uciekłam.Robisz wszystko...noszenie wiader z jedzeniem ,pokonywanie schodow tam i z powrotem,mycie okien,sprzątanie,mycie setek ,kubków itd itd...robota bez końca za marne grosze.