Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2299

Separacja

Polecane posty

Gość gość2299

Hej mam taki problem. Z moim chłopakiem jestem już prawie rok i wczoraj mi napisał że zakochał się w innej i potrzebuje czasu aby to wszystko przemyśleć. Dzisiaj napisał to musimy przejść okres separacji bo on chyba naprawdę zakochał się w innej. Mi mówił że mnie bardzo kocha i planuje ze mną przyszłośc ale poznał inna z którą ma wiele podobnych rzeczy. Nie wiem jak mam to traktować czy mam dać mu spokoj czy walczyć o nasz związek. Pomóżcie

Pomogę - napisz mu "spi.laj" następnie skasuj kontakt, kup sobie lody czy co tam lubisz i pochwal się, bo być może to jedna z kluczowych decyzji w twoim życiu

Gość gość2299
A jeżeli go kocham i wiem że z nim chciałabym spędzić resztę życia?

Gość gwoli wyjasnienia
O co chcesz niby walczyc? Przeciez zakochal sie w innej, moze za miesiac jeszcze w innej, itd. To tak samo jak dziewczyna kiedys pytala, ktorego ma wybrac bo kocha dwoch facetow. Ktos jej napisal: wez tego drugiego bo jakbys tego pierwszego naprawde kochala, to ten drugi by w ogole nie zaistnial :D Kapujesz? Jeszcze jakies pytania?

Gość gość2299
Rozumiem doskonale o co chodzi ale nie umiem bez niego żyć i normalnie funkcjonować. W czwartek mamy się spotkać i porozmawiać ale boje się że zerwie ze mną.

Gość gość2299
Nie wiem jak mam z nim rozmawiać

Gość gość2299
Ja na poważnie mówię nie mam pojęcia jak z nim rozmawiać bo mi na nim strasznie zależy

Gość gość
Myślę, że powinnaś się z Nim na spokojnie rozstać bo nie ma innego wyjścia. Skoro się zakochał w innej to żadne Twoje argumenty do Niego nie trafią, ani groźby, ani prośby, ani płacz... Byłam kiedyś w podobnej sytuacji. Nie widziałam świata poza tym facetem i co z tego jak On zaczął się dziwnie zachowywać. Tak myślałam, że to oznacza inną kobietę i nie myliłam się. Pamiętam, że mieliśmy się spotkać ale nie dał rady bo niby dłużej pracował a później na portalu społecznościowym został oznaczony u jakiejś kobiety z którą spędził ten czas kiedy niby miał być w pracy. Szanuj się i nie daj się mu. Zrobicie sobie separację bo On musi sobie pewnie wypróbować nową dziewczynę, pobyć z Nią i co? Wtedy zdecyduje którą z Was kocha. Jeśli teraz tego nie utniesz to będziesz cierpieć coraz bardziej. Sama Go zostaw, odchoruj i zacznij od nowa...

Gość gość
Napisz mu , że w czwartek nie masz czasu , jesteś zajęta czymś bardzo ważnym ! I pamiętaj, jak facet zaczyna o zrywaniu to robi to wtedy, gdy jest tego pewien na 100% , bo inaczej bał by się zaryzykować . Także olej go idź na największe lody albo lepiej pobiegać . A jeszcze jedno, od tej chwili , każde, ale to każde twoja sprawa , czynność, nawet zawiązywanie sznurowadła jest ważniejsze od tego typka i jego spraw i problemów. Bo teraz to on ma problem i to całkiem spory z jego perspektywy, jak oczyścić sobie przedpole na następna laskę. Bez urazy. I tak jesteś najlepsza, najpiękniejsza i najmądrzejsza na świecie ! I tak masz myśleć !

Gość gość
Ciagnij to na sile, plaszcz sie i ponizaj. Po drodze bedzie troche nerwowki, ale o ile ta druga nie zaatakuje mocniej, to jeszcze z rok pobedziecie ze soba.

Gość gość
do gość dziś , Nie bredź gościu !

Gość gość
Hahaha...separacja?Autorko,ile ty masz lat? Przeczytaj sobie co to jest separacja i kogo dotyczy... Co do twojej sprawy...facet zrobi sobie przerwe,pobzyka inna i jak mu sie spodoba to zostanie a jak nie to wroci do ciebie.Pytanie tylko czy ty chcesz byc kolem zapasowym? Oj dzieci,dzieci... :)