Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nibiruo

Czy ten związek ma sens?

Polecane posty

Gość Nibiruo

Wiem, ze jest tu pewnie mnóstwo podobnych tematow, ale czytanie innych watkow nie daje tego samego co poradzenie sie innych na wlasnym przykladzie. Otoz od okolo pol roku jestem w związku. Nie czuje sie jednak szczesliwa i chcialabym sie dowiedziec czy mam troche racji w moich obawach czy przesadzam. Chodzi o to, ze czuje sie ze jest ze mna chwilowo, bo nikt lepszy sie nie trafil. Nie wymagam od niego ciaglych milych slowek, ale milo by bylo czasem uslyszec jakis komplement, pomogloby to w walce z moimi kompleksami, a niestety mam ich wiele. Speawa wyglada tak, ze on mieszka w akademiku w ktorym mieszka jego najlepsza przyjaciolka, widuja sie praktycznie codziennie i nie ukrywam ze kiedys cos miedzy nimi zaszlo, ale nic nie wyszlo bo ona ma chlopaka. Czasem mu sie wymsknie ze ona jest ladna, albo ze jest bardzo swietna osoba, lub ze nie dziwi sie ze sie za nia faceci ogladaja itp. Ogolnie nie potrafie tego wszystkiego zaakceptowac. Jest tez druga przyjaciolka o ktorej otwarcie mowi ze wciaz mu sie podoba. Ale ogolnie rzadko sie widuja, ale bardzo czesto pisza czy rozmawiaja przez skype. Prosze o porady i opinie. Z gory dziekuje.

Gość gość
Prawdopodobnie jest z Toba, bo ta przyjaciółka jest zajęta. To Noe jest normalne, żeby ją bardziej komolementowal niż Ciebie, poza tym codziennie się widuja wiec cos moze być miedzy nimi i nawet nie masz jak tego sprawdzić. Tez myślę, ze może jest z Toba z braku laku a gdyby ona była wolna to związalby się z nią, no tak to wyglada...na Twoim miejscu przy najbliższej okazji dorwalabym jego telefon i poczytalabym ich smsy i rozmowy na FB...

Gość Nibiruo
Troche tez nie rozumiem tego jak mozna flirtowac z innymi dziewczynami (nie przy mnie), on uwaza ze to normalne, zwiazek nie klatka,lub jak moga mu się wciaz podobac inne laski, jak ta jego przyjaciolka, skoro jest juz ze mna i twierdzi ze mnie kocha

Gość gość
Ludziom w związkach podobają się też inni, to normalne i ludzkie. Ale podobają się i tyle.

Gość NNibiruo
Właśnie się tego obawiam... Ze jestem chwilową zapchaniem dziury. Moze to jest dobry pomysl z tymi wiadomosciami.

Gość gość
Tak jak Ci radzilam, sprawdź jego smsy i wiadomości na fb bo inaczej ciągle Będziesz żyła w niepewności...