Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

Wy mieszczuchy gnieździcie się w starych kamienicach blokach

Polecane posty

Gość gość
Nie wierzcie mu, zamieszczał filmiki na yt ale już usunął, odrapany,zniszczony i mega stary don, brudne, usyfione podwórku, na łańcuchu wychudzony pies i rozwalający sie drewniany płot. Syf i smród. Wstyd.

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
10:29 mój dom jest stary tak? Od kiedy dom który był 30 lat temu budowany jest stary? Ps doskonale wiesz ze mój pies nie jest wychodzony mój pies przez większość dnia biega luzem ma wodę budę jedzenie ciepło itd nikt go nie bije i nie głodzi i on nie jest wychodzony idioto a ten stary obdrapany budynek za budą psa to nie jest mój dom idioto bo tam nikt nie mieszka ile razy mam ci to powtarzać chyba lepiej wiem od ciebie głupku Ps widziałeś przecież ten duży biały dom z balkonem i ciekawe gdzie on jest obdrapany i ciekawe gdzie tam tynk odpada co? Widziałeś filmik w domu mam normalne meble w pokoju płaski telewizor plastikowe okna panele nowe kanapy fotel a wg ciebie to rudera tak? Ciekawe gdzie tynk w moim domu odpada? Ps nie mam starego zniszczonego płotu latem oraz we Wrześniu jak widziałeś go na filmiku go jeszcze miałem ale mam już nowy metalowy płot nową brame i furtkę nie wierzysz to twój problem chyba lepiej wiem od ciebie i nie wmówisz mi że jest inaczej

Gość gość
10:36 ten dom ma 30 lat? Jak można tak nie dbać i niszczyć i tak syfić? Że wygląda jak stara rudera? Wstyd.

wygląda jak stara rudera? Tak? chyba nie piszesz o moim domu tylko o tym budynku za budą psa do której ona przylega i tam tynk odpada po pierwsze w tamtym budynku nikt nie mieszka a mój dom to duży biały dom z balkonem i tam tynk nie odpada nie mam tam pleśni grzyba wilgoci i nic nie przecieka ten duży dom z balkonem ma trzydzieści lat i co wg ciebie wygląda jak rudera?

Mój dom to nie ten obdrapany budynek za budą psa tylko duży biały dom z balkonem

Gość Mateusz kołbuc Namysłów
Wpisz sobie w Google polkowskie cztery (ale cyfrą cztery) ten duży biały dom z balkonem to mój dom

Zbanowali mnie treść została uznana za spam k***a

Wpisz sobie adres mojego do/mu i daj linka na Go/ogle ma/Ps

Jak dasz linka mojego do/mu muszę pisać z tym /bo inaczej pisze treść została uznana za spam nie wiem dlaczego ps zdję/cie na Go/ogle ma/ps jest trochę nieaktualne ale to potem jak dasz linka trochę się zmieniło

Ten duży bia/ły do/m z bal/konem to mój dom i ciekawe gdzie wygląda jak ru/dera? Na dole pod ba/lkonem nie ma już tych starych okien tylko są już nowe okna i parapety mam od drogi już nowy metalowy płot nową brame furtkę na podjeździe nie jest już zarośnięte bo mam od tego roku wysypane równo kamienie a bu/dynek obok wyglądający jak stajnia ma już nową elewacje pomarańczową nowe okna i drzwi te zdjęcie jest trochę nieaktualne bo jest sprzed kilku lat a nowy płot brame furtkę mam od pół roku a nowy podjazd od marca i od niedawna nowa elewacje dawnej stajni i nowe okna pod ba/lkonem

Gość Mój adres polkowskie 4
Wpisz sobie mój adres i wejdź na Go/ogle ma/ps i daj linka tu na kafe

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Ja pitole do domu wchodzą po drabinie :D :D

12:21 co?skąd ty wziąłeś że wchodzimy po drabinie co? Nikt po drabinie nie wchodzi

Gość gość
Poważnie jest tam drabina? :D Boją się że ktoś im ukradnie meble bodzio i wciągają na noc drabine do środka :D

12:41 ciekawe gdzie jest drabina daj link Ps tam na górze jest strych idioto bo to dawna stajnia daj link Ps i wejdź teraz na spis tematów założyłem temat w którym udowadniam że Wrocław jest chyba najbrzydszym miastem w Polsce