Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie mnie to zawstydza czy to geny czy...) Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Miałem ostatnio przykra sytuację mianowicie :akcja miała miejsce u znajomego Ur impreza kumpla brata mają po 15 lat więc towarzystwo w takim przedziale wiekowym.. jak na małolatów potrafią się bawić takie czasy teraz ale do sedna... Noc zostałem ja brat jego dziewczyna solenizant ze swoją jego rok starszy brat i siostra lat 18... Głupie tematy alkohol w głowie zaczęło się robić fajnie siostra znajomego się przystawka do wyboru dwa pokoje wylądowałem w pokoju z solnozantem i jego łaska i druga parka też w wieku 15 lat...Leżeliśmy w jednym łóżku na majtki koleżanki przyklejony do robutki leżałem w środku mam 26 lat więc jestem dużo starszy a najadlem się takiego wstydu zaczęły się śmiać po chwili zerkając na młodszego kolegę i na jego penisa doszło do mnie że śmieją się z mojego penisa który był mniejszy na pierwszy rzut oka kolega z drugiej strony to samo.. mój penis mierzy 14 cm przy obwodzie 11,5 .. ich penisy miały minimum 15,16 grubsze rowniez.. usłyszałem tylko parę słów które brzmiały tak popacz jeszcze takiego mikrusa nie widziałam odmówiła sexu iwychodzac. Jak to mozliwe? http://static.jpg.pl/static/photos/268/268029/7b5e505a837d10e518c8572ada33f27a_normal.jpg

Gość gość
co to za bula ciala nad tylkiem, nad dupa na plecach. jakbys mial 2 tylek powyzej

Gość gość
Wałeczek ciężko zgubić schudłem już 18 kg.. czemu pytasz?

Gość gość
juz lepiej boczki u kobiety wygladaja

Gość gość
A penis co sądzicie? I pytam o różnice penisów kolegów i mnie...

Gość gość
To znowu ten troll mitoman od trzech kropek...