Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślę o swoim życiu

Polecane posty

Gość gość

Jestem brzydki , niezdarny , maturę zdały osoby które nie powinny , mam problemy w życiu , jestem samotny , w rodzinie się sypie , mam c*****e geny nie nawidze siebie , na 1 miejscu wygląd na 2 geny na 3 rodzinne może i 1 ale się tym nie zajmuje na 4 nie zdarnosc jakieś porady bo o 23.30 lykam tabletkę , c*****o ze psychologa trzeba opłacać w tych czasach chyba tak zrobię po to mi praca może tysiąc złotych było by wystarczające i starczyło Mi na pomoc xd

Gość gość
Zapusc brode, bedziesz ciekawy. Zapisz sie na siatkowke, w sporcie pozbedziesz sie niezdarnosci, bo jeszcze pewnie rosniesz. Poznasz ludzi i rodzina nie bedzie juz taka wazna.

Gość gość
Mam 22 lata , nie chce mieć brody mam okropny zarost wyglądam jak bym był brudny , odbicie w domu różni się od odbicia na żywo chyba , przeglądam się ciągle jak wyglądam , spróbuję się dokładniej okolic będę przejeżdżał kilka razy po zaroście mam nowa maszynkę chciałem mieć też ładne włosy , do sportu się nie nadaje , mam problemy z pojęciem do pracy z kupieniem butów wszystko bo brzydki , nie wiem sam juz spróbuję się w********ic obetne się za tydz tak żeby włosy w miarę równo rosły może wszystko na 9

Gość gość
Zresztą p*****le leki przeszkadzają mi funkcjonowac , poczucie smutku , jestem śmieciem , słyszę głosy mam wnerwiaja mnie , jestem gorszy może antydepresanty musze jeszcze tak pracować ... opłace terapię i chuj weź Tu do psychologa się dostan albo coś p*****le ten świat , problemy tez mam nie wiadomo co brać

Gość Doradca Finansowy
ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA STRONY. http://kasiulix.oferty-kredytowe.pl/pozyczkipozabankowe/ Wśród pożyczek pozabankowych znajdą Państwo chwilówki z pierwszą pożyczką za darmo (bez prowizji i odsetek) oraz długoterminowe pożyczki na raty.

Gość gość
te doradca jeszcze wpierdziel tą reklame pożyczek do tematu o s*****e

Gość gość
te doradca jeszcze wpierdziel tą reklame pożyczek do tematu o S/p/e/r/m/i/e