Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi faceci też tak robią?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet jak tylko leżymy i oglądamy coś to koniecznie musi trzymać rękę w moich majtkach. Masuje i delikatnie pociera palcami moją muszelkę. Kręci delikatnie kółeczka wokół łechtaczki itd. Robi tak za każdym razem gdy wspólnie leżymy. Sprawia mi to oczywiście przyjemność, ale on już normalnie nawet filmu ze mną nie może zobaczyć. Macie tak teź dziewczyny?

Gość gość
co? pochwa? :O nie ma NIC obrzydliwszego :O niż tzw. pochwa u tzw. kobiety :O (też obrzydlistwa) :( tak gdzieś czytałem na gejowo.pl że jakiś śluz :O jakaś krew :O jakieś upławy :O morze bakterii :O mówią także, że podobno kwaśny, rybi posmak :O :( [no bo w końcu morze bakterii :( ] a tymczasem spermusia ❤️ - pyszna, zdrowa i pożywna! 🌼 TYLKO FACET UMIE ZROBIĆ LODA FACETOWI, A W O***T ❤️ TEŻ MOŻNA ŁADOWAĆ AŻ PO SAME JAJA 🌼 POlaczku - zaKODuj to sobie i POpieraj związki partnerskie! 👄 bądźmy RAZEM! NOWOCZESNA polska dla wszystkich geiów ❤️ Była płemieżyca kopara-aż-na-JEDEN-metr-w-głąb ❤️, były płemieł polska-to-nienormalność-tsuk ❤️ była ministra fuszer/k/a ❤️ i była kandydatyni s/zcz/uka ❤️ POopierają - a ty POlaczku??? Nie oddam mojej tabletki wczesnoporonnej - moja macica - moja sprawa - no dobra - moja i mojego chłopaka ❤️ Śluby dla geiów ❤️ - kara śmierci dla heteryków

Gość gość
Tak mój robi tak samo, a raczej chciałby... Ale leje go po łapie

Gość Martin581
Mojej byłej tak robiłem i nie miała nic przeciwko a nawet wydaje mi się że była mega zadowolona :)

Gość gość
Stosunki mamy prawie codziennie, to przed oczywiście mam rękę w jej majtkach jak jest to w ciągu dnia. Wieczorem do łózka kładzie się bez majtek to trzymam rękę też w tym miejscu. Moja bardzo szybko się podnieca . Gdy mam pod ręką bardzo mokro i nabrzmiałą łechtaczkę wiem, że już chce i wsuwam jej. Ale wkładanie ręki w majtki przy każdym siedzeniu koło siebie to trochę śmieszne.