Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie jeździć do teściów?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyglądają Wasze wizyty u teściów? Czy często ich odwiedzacie? Mi ciężko tolerować teściów. Jeżdżę jak muszę, poprostu nie lubię ich. Nie mamy tematów do rozmów, mogę z nimi tylko porozmawiać o pogodzie. Max raz w miesiącu lub rzadziej jeździłam, ale doszłam do wniosku, że moje psychiczne samopoczucie jest ważniejsze i postawilam ograniczyć te widzenia do zbędnego minimum czyli kilka razy do roku.

Gość gość
Nie lubię tam jeździć, wole jak oni przyjeżdżają. Lubię ich to nie w tym sęk. Kontakty mamy dobre. Ja juz swoich rodziców nie mam.

Gość gość
Ufff dobrze ze nie zrobilam takiego bledu i nie mam tesciow ufffffffff :)

Gość gość
Za kilka lat ty będziesz teściową i dzieci też tak będą mówić o tobie.

Gość gość
ja mam fajnych tesciow.Mieszkaja na wsi.Jezdzimy do nich rzadko ostatnio byismy na boze narodzenie a oni u nas jakis miesiac temu. Nie mamy samochodu wiec ciezko nam sie wyrwac w weekeend kiedy ktores z nas pracuje. Lubie tam jezzdzic bo odpoczywam.Ładuje tam akumulatory. Szkoda tylko ze tak rzadko.

Gość gość
Nie lubię bo palą papierosy w mieszkaniu.

Gość gość
Ja lubię. Jeździmy co tydzień. Teściowa dobrze gotuje i jest fajna babka a teść uwielbia wnuki i zabawia je cały weekend. Dla nas to jak wakacje.

Gość gość
Niecierpie bo -jaraja fajki mając balkon nie chce im się na balkonie chociaż w domu, można siekiere powiesić tak siwo,wnętrza raz na rok, niecierpie bo - to lenie patentowe zdrowi młodzi (42)lata nie pracują narobili dzieci nie pracują na nie, ich wychowanie ogranicza się do pozwolenia grania na komputerze lub konsoli.

Gość gość
Tepaki zaje!bane.

Gość gość
Co tydzień do tesciow na obiad ? Dalibyscie spokój może do was ktoś będzie wpadał na obiadki co tydzień to chyba kosztuje ciekawe czy się chociaż dorzucasz do obiadu albo przywieziesz coś do jedzenia. Dno jak ci nie wstyd się wpieprzac do kogoś co weekend

Gość gość
[08:29 to ty to dopiero musisz być młoda