Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Magdalena Żuk i ohydna hipokryzja wp.pl

Polecane posty

Gość gość

Coś niesamowitego! lewacka Wirtualna Polska od 2 tygodni brandzlowała się zmarłą Magdaleną Żuk, artykuły o niej, wątpliwej jakości zresztą, przewalały się na czołówce. Spekulowali wszelkie możliwe przyczyny jej śmierci, wyciągali przeróżne brudy. I było dobrze! Git majonez! Ale jak temat wzięła na tapetę prawacka Gazeta Polska to wp.pl podsumowała to artykułem "Jesteście podli!" projektując że internauci są wzburzeni, gdyż dziennikarze GP nie mają wyczucia :O Nosz kurrrr....a pieprzona wp.pl miała wyczucie wałkując ten temat na wszelki możliwy sposób? Hipokryzja do potęgi n-tej.

Gość gość
Co racja to racja!

Gość gość
lewacy wszystko moga

Gość gość
Pewnie spowodowane jest to że mainstream, do którego zalicza się wp, już ustalił oficjalną wersje: była psychiczna, koniec, kropka, śledztwo zakończone. A tu ci niespodzianka, bo GP bierze pod lupe wszystko co mówił m.in. .Gadowski czy płk.Wroński, czyli powiązania z dziećmi politykierów, handel narkotykami, 'agencje modelek' (czyt. pośredników ekskluzywnych prostytutek), itp. Wyciągają ogólnie te brudy, o których my tutaj też sporo pisaliśmy, dlatego 'elitom' to nie w smak :O

Gość gość
Bo lewactwo to p********a choroba umysłowa myślą że im wolno wszystko pisać i każdego z błotem mieszać zobaczymy co na ustalenia biura lampart prokuratura bo z tego co mi wiadomo to oni już chcieli zamknąć śledztwo pewnie sami ich kryją tak jak ze sprawą Kaczorowskiej ale tam nie było takiego rozgłosu więc udało im się pod dywan zmieść sprawę ale nie tym k***a razem

Gość gość
w ogóle wp.pl to jest jakiś totalny masakryczny sh‪it :O chyba tylko Lis i GW bardziej plują na obóz rządzący niż oni. Choć nie, oni jak to robią, to robią to z jakimś pomyślunkiem, natomiast wp kleci takie bezmyślne artykuły, że witki opadają. tematy tych pożal się Boże artykułów: "Kaczyński zrobił to, tamto. Cały internet pęka ze śmiechu"; "Macierewicz był tu i tu. Internauci wyśmiewają bezlitośnie"; "Gafa Dudy. Cały internet nie pozostawił suchej nitki" itp. itd. To więc szukam i szukam tego bezlitosnego pękania ze śmiechu, googluje, przeglądam i ...znajduje jedno wielkie gowno poza jakimś szczątkowym, pojedynczym, prześmiewczym kwikiem. albo "w bijącym rekordy popularności/oglądalności serialu Ucho Prezesa cośtam cośtam", patrze na ich kanał na youtube, a tam ...z odcinka na odcinek oglądalność mniejsza, więc jakie rekordy niby bije? Taki bełkot wp serwuje że szkoda gadać, to już nawet onet, albo lisowski naTemat są poważniejsze.

Gość gość
Szczerze mówiąc niezbyt mnie obchodzą te sprawy. Szkoda jej, młoda, ładna była i tyle mam do powiedzenia na temat. Media zawsze robią z igły widły, a pracodawcy wymagają nie wiadomo czego za gównianą wypłatę i tu jest mój problem, jak przetrwać, opłacić rachunki i co dać do gara, a nie jakaś nieszczęsna nieboszczka, której żądni sensacji nie dają spokoju nawet po śmierci. Nakręcają się tym, a rodzina cierpi od tych sensacji

Gość gość
nie chodzi o sensacje tylko o ukaranie winnych i zlikwidowania tego procederu aby ludzie mogli spokojnie na wczasy jezdzic

Gość gość
Kto szuka guza albo jest naiwny, to jego problem, nie mój. Dlaczego ludzie z małymi dziećmi jeżdżą na wczasy do Egiptu i nie wracają w trumnie? Poza tym są wszędzie informacje, biura podróży nie łapią ludzi na ulicy, żeby ich wysyłać gdzieś na siłę. Jak pewna dziewczyna z mojej okolicy poznała jakiegoś Lorenzo z Włoch przez internet i po 2 tygodniach pojechała do niego to nikt afery z tego nie robił, oprócz lokalnego brukowca. Rodzinie udało się sprowadzić ją z powrotem, przy pomocy detektywa i policji. Podobno koleś wyrywał naiwne Polki przez internet, miał się oświadczać rzekomo, a w b/u/r/d/e/l/u kończyły przygodę z poszukiwaniem miłości

Gość gość
Gdyby w Polsce nałożono kary na tych, którzy nie myślą albo podatek od głupoty to zaraz dziury w budżecie nie będzie. Najgorszą karą za głupotę jest cierpienie i śmierć ☹