Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam nic przeciwko przyjęciu muzułmanów do polski a wy?

Polecane posty

Gość gość

Pod warunkiem że przyjmą wiarę w Jezusa Chrystusa :)

Gość gość
Dla mnie mogą być dalej muslimami. I tak uciekają stąd bo nie dostaną tyle co na zachodzie

Gość gość
dostaną, wystarczy że do władzy wrócą ci co siedzieli wcześniej przy korycie. Polskie rodziny będą latami czekać na mieszkanie i dostaną 500zł zasiłku ciapaty dostanie mieszkanie od ręki a zasiłku tyle ile wynosi średnie miesięczne wynagrodzenie krajowe.

Gość gość
Nie wiem skąd u was tyle nienawiści do nich. Ich jest miliony a zaledwie garstka terrorystów. W d***e byłeś i g****o widziałeś! Oni wyciągają części ciała swoich dzieci spod gruzu. Jak kiedyś dorosniesz i będziesz miał dzieci to zrozumiesz o czym mówię. Jedź chociażby na misję do Afryki, gdzie dzieci pracują fizycznie za darmo, nie mają wody to inaczej zaczniesz patrzeć na świat. Mi jest żal tych ludzi, nie dziwię się, że uciekają stamtąd. Gdyby nie wojny nie byłoby ich tutaj. Islam to odrebna sprawa. Na ten temat nie będziemy się rozpisywać. My mamy za dużo to nie możemy dostrzec że wiele miliardów ludzi na świecie cierpi. Młodzież jest prózna, ja swoje dzieci zaraziłam pomaganiem, by nie wyrosły na zadufanych hipokrytow. Tyle. Możecie po mnie jeździć. Dzieciarnia się nie przejmuje.

Gość gość
Prawdziwy katolik tak ma miłosierny to on jest ale wyłącznie dla siebie

Gość gość
I to jest najgorsze!

Gość gość
dziś co dzieci z afryki mają wspólnego z muzułmańskimi gwałcicielami przybyłymi do Niemiec? ty się naucz najpierw czytać ze zrozumieniem i myśleć ,następnie podłącz język do mózgu a później dopiero pisz. Po drugie to nasza ziemia i ktokolwiek na niej nie osiądzie powinien przyjąć i respektować naszą kulturę,tradycję,religię i się asymilować a ciapaci przybywają w innym celu jak dziewczynko która nie ukończyłaś gimnazjum ,posiądziesz trudną sztukę czytania ze zrozumieniem to poczytaj koran wtedy zrozumiesz kim ty dla nich jesteś. Na naszych ziemiach w przeważającej ilości mieszkają CHRZEŚCIJANIE a chrześcijanie to nie tylko katolicy -to tak na marginesie. Wiec decydując się na życie tutaj, powinni przyjąć wiarę w Chrystusa a nie jakiegoś chorego psychicznie (udowodnione naukowo) Mahometa .

Gość gość
Prowo

Gość gość
KORAN MÓWI WPROST: I ZABIJAJCIE ICH GDZIEKOLWIEK ICH SPOTKACIE – ISLAM: RELIGIA MORDU! [drastyczny film] O wy, którzy wierzycie! Nie bierzcie sobie za przyjaciół żydów i chrześcijan; oni są przyjaciółmi jedni dla drugich. A kto z was bierze ich sobie za przyjaciół, to sam jest spośród nich. Zaprawdę, Bóg nie prowadzi drogą prostą ludu niesprawiedliwych! Koran 5:51

Gość gość
Po pierwsze to mnie nie obrażaj a po drugie jak posiadziesz wiedzę z zakresu czytania ze zrozumieniem to zacznij się wypowiadać! Nigdzie nie napisałam że Koran to religia pokoju. Napisałam że na temat Islamu nie będziemy się rozpisywać . Napisałam jedynie, że Ci ludzie cierpią, te dzieci NIE ZARAZONE terroryzmem CIERPIĄ. "Jedz chociażby do Afryki " tu miałam na myśli, że człowiek jak wyjedzie na taką misję to zdobywa taka wrażliwość i szacunek, że nie jest w stanie przejść obojętnie obok ludzi cierpiących w Syrii. A rada dla ciebie jest taka : przeczytaj ten Koran a nie powielasz non stop ten sam cytat. Ja byłam wśród tych ludzi, żyłam tam X lat. Nie, nie wyszłam za "ciapatego", opatrywalam urwane nogi. Urwane nogi przez takich jak ty, którzy sieją nienawiść. Życzę Tobie i sobie by nas nigdy Bóg tak nie doświadczył. A w tych czasach jest wszystko możliwe. Z jednej strony Putin, z drugiej Korea. I nic nam nie pomoże. Nawet NATO i ONZ

Gość gość
oni współżyją z 9 latka jak ich Mahomet ,i ze zwierzętami też

Gość gość
poproś arabię saudyjska żeby ich przyjęli to ich bracia w wierze,my ich nie chcemy ,popatrz na francję i Niemcy a najlepiej spieprzaj z polski do tych co lubią przyjmowac

Gość gość
Nikt nie mówi że Trzeba ich przyjmować. Wystarczy pomagać.To są ludzie, którzy chcieli żyć spokojnie, wielu nie wyjechało, bo woleli umrzeć tam niż poniewierac się po świecie. Nie można być tak zimnym wobec chociażby tych biednych dzieci, które nie mają wody. Katolicy.... Ehh A skoro już zostaliście ochrzczeni i uważacie się za chrześcijan to módlcie się, by wojny się skończyły. Bo jeśli ich by nie było to każdy zylby w spokoju. Wiem, że Islam to kontrowersyjna religia. Ludzie źle interpretujacy ja wyrzadzaja wielka krzywdę ludzkości

Gość gość
Tak na moje oko, to powinni ich teraz przyjąć Hilaria z (Ł)obamą i Putinem. Mają swoje krwawe interesy w syrii to niech teraz poniosą do cholery konsekwencje tego, a nie wpychają ich nam do europy.

Gość gość
bo nikt juz nie uwierzy więcej w "złych dyktatorów" i ich "misje pokojowe" :D

Gość gość
Wszędzie tam gdzie ci "biedni uchodźcy" przyjeżdżają zaczyna się awantura, gwałty i morderstwa. Nie dość że tłuką się między sobą w obozach to jeszcze gwałcą mordują i okradają gospodarzy. Jest powód dla którego ich kraje chociaż mają bogactwa naturalne takie jak ropa, uran, złoto czy diamenty wyglądają tak jak wyglądają. Oni po prostu do niczego się nie nadają (za wyjątkiem leżenia pod drzewem, plodzenia dzieci i walenia kilka razy dziennie czołem w stronę Mekki). Sorry, taka prawda. Ci "lekarze i inżynierzy" którymi jesteśmy ubogacani to analfabeci którzy jeszcze w 3 pokoleniu będą ciągnąć socjal. No i nie zapominajmy o wmieszanych w tłum terrorystach.

Gość gość
Jest powód dla którego ich kraje chociaż mają bogactwa naturalne takie jak ropa, uran, złoto czy diamenty wyglądają tak jak wyglądają. x No i dlatego siedzą tam ruskie i jankesy i sie tłuką o to i rozpieprzyli im tam wszystko, to niech ich tam do siebie teraz przyjmują. Bo co niby ? Czy to Polska tam sie bije o uran i złoto czy jak? No k...wa to jest chyba loigiczne.

Gość gość
A jak przyjadą do nas, to czy dostanę koze i dziewicę?

Gość gość
no i w ogóle nalezaloby zrobic referendum, czy spoleczenstwo chce w ogóle przyjmowac i kogo..należy sie jak psu micha zapytac dany naród o zdanie w tej kwestii, a nie chamówe robic

Gość gość
nic nie wiesz idiotko o ich kulturze ,a ja nie jestem katoliczką wiec schowaj sobie w d**e ten argument ,sa tacy co pozwalają kobiecie widywać dziecko raz w miesiącu pod nadzorem swojej matki,są tacy co kradną bo nie trzeba było zostawiać swoich rzeczy w pokoju,obłapiają nieznajome bo same się prosiły to jest ich kultura,wiec spieprzaj ze swoją gadką

Gość gość
a jak jesteś taka litościwa to wysuwaj na misję a syfu do mojego kraju nie ściągaj,chcesz pomagać to won na misyje

Gość gość
tzn dokładnie jestem katoliczką w jakichś kościelnych zapisach,ale już mam rozwiniętą świadomośc i niepotrzebna mi władza księży nade mną ,Bóg jest wszystkim a nie władzą ludzi i straszeniem,co do islamu to Mahomet został przerobiony dokładnie kim był i jakie miał cele,zboczeniec i agresor terytorialny,wziął z chrześcijaństwa i wplątał swoje wizje ohydne zresztą