Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się z nim dzieje.? ;(

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam "mały" problem ze swoim facetem. Między nami nigdy nie układało się najlepiej, ale jeżeli chodzi o sprawy łóżkowe nigdy nie narzekaliśmy, zawsze było bardzo dobrze, i ja i on za każdym razem mieliśmy orgazm (niekiedy nie tylko jeden) i robiliśmy to dosyć często, można powiedzieć że codziennie. Mamy razem dwójke dzieci, do tej pory było wszystko okey, ale od jakiegoś miesiąca on się dziwnie zachowuje, ostatni raz kochaliśmy się tydzień temu( szybki sex przed pracą), a do dziś tylko ze dwa razy lodzik i nic więcej. Zawsze miał ochote na sex pare razy dziennie a teraz nie wiem co się z nim dzieje.;( Czy on może mnie zdradzać.? Co o tym sądzicie.? ;(

Gość gość
Na pewno Cię zdradza juz dawno. Siedzisz z nim bez ślubu to co go trzyma żeby lecieć do innej. Na dzieci widać nie patrzy, bo mu nie zależy. A ty tez stara i głupia babsko dałaś d**y byle komu, bachorow narobilas teraz siedzisz i kwiczysz. Jak se poscielisz...

Gość gość
gość 11:48 .Nie bachory tylko DZIECI !! . Chciałam dzieci to je mam. Jak niektórzy nie potrafią normalnie odpisywać to niech wcale się nie wypowiadają na ten temat. Oprócz Ciebie napewno zaglądają tu ludzie którzy potrafią normalnie ocenić sytuacje.. A Tobie choć Chamska odpowiedz nie życze takiej samej sytuacji.

Gość gość
Najlepiej zapytaj go wprost. Nie ma nic lepszego, niż rozmowa z partnerem. Kafeteria Ci z pewnością nie pomoże.

Gość gość
znam cie hejterko ;) jak widać karma wraca i dobrze ci tak :)

Gość gość
gość 12:54.Znasz mnie.? w jakim sensie "znasz". Potrafisz poznawać ludzi po wiadomościach.? Pogratulować niesamowitego daru ; DD