Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawi 114

czy fakt ze mam 32 lata i jestem prawiczkiem

Polecane posty

Gość prawi 114

oznacza , że mogęsie czuć lepszy od innych , bo udało mi sie tak długo wytrzymać bez seksu i loda , a inni nie dali rady i poszli na d***** albo na latwy seks ?

Gość gość
możesz się czuć tylko przegrańcem życiowym. Piszę to bez jakiejś urazy do Ciebie, ale taka jest po prostu prawda. Żebyś miał jeszcze 22 lata to co innego.

Gość prawi 114
no tak , ale ja pytam czy mogę się czuć lepszy , bo dałem radę gdzie inni polegli ? albo w moim wieku są pijakami albo *****czami albo mają przejscia i są pantoflarzami

Gość gość
jak się czujesz to Twoja sprawa niezaprzeczalnie jednak każda kobieta zastanawia się co z tobą jest nie tak

Gość gość
dokładnie, dla żadnej normalnej kobiety to nie będzie normalne, nie łudź się.

Gość prawi 114
okej ale nic na to nie poradze , że czuje się lepszy od moich rówiesników może jakbym stracił prawictwo to by mnie to do ziemi scągnęło , czułbym się człowiekiem , a nie pół-bogiem ?

Gość prawi  114
wiem , że nie powinienem , ale dziwnie się czasem czuje patrząc na innych z pogardą.. Uzależnieni od seksu , nie mogący kontrolować swoich popędów

Gość prawi 114
chciałbym traktować ludzi z większym szacunkiem .. A nie jak pół--zwierzęta

Gość Wiem że to prowo
Nie oszukuj się. Tak naprawdę jesteś tylko dzieckiem w ciele 32 latka. Nie masz pojęcia co to są dylematy dorosłego człowieka. Twoja pogarda to jest zakamuflowana zawiść wobec ludzi którym udało się uniezależnić się i samostanowić o sobie. Dotyczy to także seksu. Tobie seks nie grozi nawet jakbyś chciał go uprawiać.

Gość prawi 114
wiem , ale mam w głowie tą pogardę i pytam sie czy jest szansa , że zaczne ludzi traktować na równi sobie kiedykolwiek czy zawszę będą dla mnie czymś między ludzmi ( mną ) a zwierzętami

Gość prawi 114
w głowie mam zapisane ,że istnieje jakaś fajna dziewica która marzy o czymś więcej niż standardowym ruchhhaczu zapładniaczu pantoflarzu Nie trace nadziei , może to tyko złudzenia , ale to i tak pi ękniejsze niż rzeczywistość

Gość prawi 114
nie zależy mi na byciu ojcem ani nawet na zwiążku , chciałbym tylko zacząć szanować ludzi, bo mam z tym problemy Jak przechodzę obok jakiejkolwiek dziewczyny na chodniku to nie traktuje jej jako kogoś ważnego dla mnie , rownie dobrze mogłoby ja rozjechać auto i bym nie płakał po jej śmierci , nawet nie wiedizałbym ze umarła , miałbym to gdzieś ze jej nie ma to jak śmierć psa sąsiada !! Chciałbym traktowąc jakąs z panne jakby była ważniejsza niż kot czy pies sąsiada . A jak do tej pory nie ma na to szans

Gość gość
a zachowujesz sie jak typowy prwiczek??? stereotypowy ,nie smialy,nie wychodzisz z domu, nudny,masz za duze wymagania do kobiet? najlepiej miss swiata, wyksztalcenie najwyzsze ,itp itd a pytam bo znam takich prawiczkow ktorzy tacy sa i sie dziwia ze nie maja kobiety

Gość prawi 114
żle się z tym czuje, mam wyrzuty sumienia ze nie ma kobiety poza moją mamą , której wypdek ( np złamanie przez nią ręki ) byłby dla mnie ciosem jestem pozbawiony wyższych uczuć

Gość gość
ale ty niedorozwoju JESTEŚ zwierzęciem. Popędy popychają cię do kilkukrotnej masturbacji w ciągu dnia pod plastikowe laski z netu. Właściwie to jesteś gorszy od zwierząt, bo one ulegają popędowi z imperatywu przedłużenia gatunku, ty tylko trzepiesz kapucyna pod zdjęcia i filmiki :o a twoje prawictwo jest zwyczajnie wynikiem tego, że nawet największa desperatka cię nigdy nie chciała, a nie twojego wyboru :D reasumując: jesteś frajerem, koniotrzepem i przegrańcem :D

Gość prawi 114
nie rozumiem dziewic jak kot może być ważniejszy od człowieka . .Dla mnie to wariatki są jakieś którym odbiło z braku faceta .. Nie rozumiem fascynacji zwierzętami

Gość prawi  114
reasumując: jesteś frajerem, koniotrzepem i przegrańcem tym bym chciał być ,ale niestety nigdy mi się nie udało być ani frajerem , ani koniotrzepem , ani tym bardziej przegrańcem . Dlatego mnie to boli . Jakbym bym frajerem , to nawet nie myslałbym w ten sposób jak obecnie .. Nie miałbym takich dylematów tylko już dawno byłbym na dziwkachhhh i nie pierdolił sięę

Gość gość
no tak wybrales twoja sprawa ze jestes prawiczkiem i uwazasz ze jestes najelpszy na swiecie a reszta to dno. musze Cie uswiadomic, nie jestes w niczym lepszy od innych zyjacych istot na swiecie jestesmy z tej saj gliny ulepieni inni maja lepsze lub gorze wyksztalcenie ale to rzeczy ni9e az tak wazne jak to jakim kto jest czlowiekiem w zyciu.wiec ktos Ci wmawial ze jestes taki cudowny i jedyny zrobil Ci krzywde.idz do psychologa moze tam poszukasz wsparcia i zrozumienia

Gość prawi 114
baby to jednak d******* są .. Nawet dziewice są p**********e , a panny które urodziły to też pierdoły zepsute przez bachory i pieluchy ich mózg jest zero jedynkowy

Gość prawi 114
ej , tu nie chodzi o to ,że ja komuś życze śmierci .. Raczej o moją obojętność na innych .. Zwisa mi to czy inni żyją czy umierają .. Mogą sobie życ mogą emigrować na marsa do Australi na syberie gdziekolwiek moga nawet umrzeć zgwałceni prez stado murzynów czy na zawał = dla mnie to bez znaczenia, Tylko dlaczego jestem taki obojętny na los ludzi ? To normalne według was ?

Gość prawi 114
czasem mi się wydaje , że jestem centrum świata , a reszta to tylko projekcja szatana .

Gość prawi 114
niepotrzebnie podnosze wątek szatana , przecież jestem ateistą

Gość prawi 114
A może nic nie tracę będąc samemu ? Dzięki temu mam czas na przymyslenia .. Ludzie w tym czasie wolą babrać sie pieluchami czy robić loda niż myślec.. Bo myślenie ich boli , to przygłupy Czy jest na świecie chodzciąz jedna baba , która nie jest przygłupem ?

Gość prawi 114
baby które mają kota w domu to dla mnie zwykłe g****aa .. Kot to dla nich taki wibrator Zwykłe pustaki to są , które udają miłość do zwierząt

Gość gość
Weź leki chłopczyku. ;)

Gość prawi 114
baby które mają kota w domu to dla mnie zwykłe gówwnnnaa .. Kot to dla nich taki wibrator Zwykłe pustaki to są , które udają miłość do zwierząt

dobre z tym kotem XD. Ja tez gardze ludzmi bo wszyscy sa tacy sami. Skonczyc szkole znalezc prace porvchac dziewczyne zaplacic rachunki robienie z siebie boga bo zarvchalem w klubie lub robienie z siebie divy bo mnie moj mezczyzna zerznal. Masz tak bo dzisiaj wiekszosc ludzi niczym sie nie rozni od zwierzat. Wiekszosc ludzi kieruje sie tylko instyktami i dazy do zaspokajania swoich potrzeb nie dajac nic w zamian. Olej ludzi, 4 mld ludzi powinno isc do kasacji, i takie jest moje zdanie i nie obchodzi mnie to czy pojde do wiezienia za to czy ze jestem rasista. Ponad 4mld ludzi sa tacy sami i niczym sie od siebie nie roznia bo to kreatury zaprogramowane przez system i pieniadz, ktore tak jak napisalem nic nie daja w zamian a zanieczyszczaja tylko srodowisko i marnuja swieze powietrze.