Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zegarek za 300 zł to już ekstrawagancja?

Polecane posty

Gość gość

Czy zegarek za 300 zł to już ekstrawagancja czy jeszcze taka normalna cena?

Gość gość
Tydzień temu kupiłem za 1800 i nie jest to dla mnie ekstrawagancja a zwykły dobrej jakości zegarek

Gość gość
To zależy jaki i kto go nosi. Mężowi takie sportowe w tej cenie kupuję. Dla biznesmena to pewnie taniocha ;)

Gość gość
300 zl? To zwykly zegarek. Nie wydalam bym pewnie 1800, bo zegarkow nie lubie ale 300 to normalna cena.

Gość gość
Moj krem pod oczy tyle kosztuje. To nie jest ekstrawagancja

Gość Wystroilam sie jak beyonce
Zalezy ile zarabiasz,jesli dobrze to cena 300zl. za zegarek ,to umiarkowana ,ale jesli najnizsza krajowa ,to ekstrawagancja.:)

Gość gość
zegarek za 300 zł to bardzo niska półka ... ale zdarza się, że jakiś używany dość ciekawy w tej cenie dostaniesz

Gość leszek

ja kupiłem smartwatcha za mniej 🙂 xonix, widziałem sporo dobrych opinii w necie i zaryzykowałem

Gość adam

ja mam stary zegarek za 500 zlotych i uwazam ze to taniocha ale czasem nosze go z przyzwyczajenia bardziej. Choc w sumie teraz to kupisz prostego smartwatcha nawet za 150 zeta wiec czy ja wiem czy jest jakis sens kupowania tradycyjnych zegarkow. Sam mam zegarek drugi za 1000 zeta prezentowy od brata zony ale go nie nosze bo mi sie nie podoba 😄 Ale mam znajomych co nosza zegarki od 500 do 7000 zeta to bardziej snobizm chyba jesli chodzi o wyzsze ceny ale jak kto lubi. Ale jak ci sie podoba ten za 300 zeta to kupuj na zegarki i tak malo kto zwraca uwage. A jeszcze mniej ma pojecie o cenach.

No to już nie no name zegarek, ale z markowych niższa półka. Co nie zmienia faktu, że przy najniższej krajowej może być to ekstrawagancja.