Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy przejmowac sie plotkami

Polecane posty

Gość gość

hej. ja również jak inne piszące tu kobiety związałam się z rozwodnikiem. kiedy się poznaliśmy był już po rozwodzie. ma troje dzieci, jest starszy ode mnie o 8 lat, chociaż oboje jesteśmy już po trzydziestce. dożo osób nas obgaduje, ze związałam się z trojgiem dzieci, ze starszy, ze pewnie zostawił dla mnie żonę. czy kiedyś znudzą się naszym tematem?

Gość gość
Niestety, nie znudzą się. Jedyna rada - olać ludzi. Bo byś wpędziła się w chorobę psychiczną. Wszystkim nie dogodzisz. Ja - praca, studia, normalny wygląd, chłopak (który był singlem, nie tak, że rozbiłam związek itp.) - a jednak obgadują. Nie jestem jakaś majętna, normalna dziewczyna a jednak obrabiają mi tyłek na prawo i lewo. A wiesz co najlepsze? Że nigdy nie powiedzą nic prosto w twarz, tylko za plecami. Np. że pewnie kasy zarabiam dużo, że powinnam się inaczej ubierać, że nie mam prawa jazdy, że pracę to mi pewnie ktoś załatwił, że na studiach zaocznych mam oceny za pieniądze. Tak więc nie marnuj czasu na przejmowanie się jakimiś zakompleksionymi idiotami bo każda minuta jest cenna. Pozdrawiam :-)

Gość gość
najbardziej mnie boli ze mówią ze to przeze mnie zostawił żonę chociaż poznaliśmy się jak już był po rozwodzie, i to ze wzięłam sobie faceta z dziećmi jak by nie było "normalnych" mężczyzn.

Gość gość
taka jest babska natur,sraj nato i żyj dalej;-)

Gość gość
wiążąc się z nim wiedziałam ze będą plotki. niektórzy mówią ze nie warto wiązać się z rozwodnikiem bo mnie pewnie tez zostawi