Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakby Ci zależało

Polecane posty

Gość gośćut
takie to są licytacje

Gość gość
Bez sensu,ja się nie odezwę i nie dla tego,że mam focha jak Ty,tylko dla zasady,ograniczamy kontakt to ograniczamy :( nie rozumiem czego Ty ode mnie chcesz :(

Gość gość parasolka
Dlaczego ograniczony??

Gość gość
Bo ona go ograniczała i się poddał :(

Gość gość parasolka
Jak ograniczała??dlaczego?

Gość Tajemnicza_E
Albo nie. Przemyślałam to. :) To Ty jesteś mężczyzną więc Ty się jednak odezwij, jeśli chcesz. Jeśli nie to nie. Wiesz przecież, że tu jestem. I ja wiem to samo, że tu bywasz... z przyzwyczajenia. ;) Jak się odezwiesz to będzie znak, że Ci zależy. Bo mi zależy na szczerej rozmowie. Najwyżej tylko sobie szczerze pogadamy a zostanie tak jak było, po staremu. Ja w romanse nie zamierzam się bawić, już wolę zapomnieć. Mniejszy ból. ;) Nie będziemy chyba płakać z tego powodu jak nic z tego nie wyjdzie, prawda? :) P.s. ❤️

Gość gość
facetowi jak zależy ,to widać,nawet taki,który ma problem z okazywaniem uczuć -będzie szukał kontaktu,inicjował spotkania,po prostu zabiegał o kobietę jak tego nie ma,to jest jasne ze ma wy/je/bane

Gość Tajemnicza_E
gość dziś facetowi jak zależy ,to widać,nawet taki,który ma problem z okazywaniem uczuć -będzie szukał kontaktu,inicjował spotkania,po prostu zabiegał o kobietę jak tego nie ma,to jest jasne ze ma wy/je/bane x Dokładnie. Szkoda tylko, że i tak źle i tak nie dobrze. I nie jestem królewną z drewna, tylko oczekiwałabym jakiegoś zabiegania. Sama się nie będę narzucać. Kafeteria to co innego. Tu skamlę sobie od 18 lat anonimowo w eter hehehe. :D ;)