Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zielona kawa

Mój mąż nie chce seksu

Polecane posty

Cześć, nigdy nie pisałam na takich forach, ale czuję się postawiona pod ścianą. Jestem mężatką 2 lata. Ale mój mąż w ogóle nie jest mną zainteresowany fizycznie - nie całujemy się, nie kochamy (chyba, że ja naciskam). Czasem zgadza się na seks oralny (ja zaspokajam jego), ale nie odwrotnie. Nie pamiętam kiedy miałam orgazm... próbowałam ładnej bielizny, nastroju...on twoerdzi, że jest zmęczony, woli się przytulić i zasnąć. Próbowałam więc rano, po obudzeniu, kiedy jest wypoczęty....ale zupełnie nie działa. Czy ktoś ma podobnie?

Gość gość
Ja, ale w drugą stronę. Moja żona w ogóle nie ma potrzeb, a jak zabieram się do rzeczy to się śmieje, że ja laskocze itp. A jak już ją rozgrzeje np językiem to dochodzi w dwie minuty i potem leży jak kloda. Sex uprawiamy raz w tygodniu i mam wrażenie, że dla niej jest to przykry obowiazek

Gość gośćjjj
Moj tez.

Gość gośćjjj
Moj tez ciagle zmeczony zestresowany. Mimo ze jestesmy razem 8 miesiecy! Odkad zamieszkalismy razem to nawet gdy zainicjuje seks to mnie odpycha i mowi ze jest zmeczony

Gość gość
Co tydzień spotykam takie kobiety w pracy w sklepie czy nawet na placu zabaw gdy kobiety wychodzą ze swoimi dziećmi. Po miłej rozmowie i jeszcze milszych chwilach zapominają co to jest stres co to jest brak zainteresowania są szczęśliwe spełnione jako kobiety. Napiszcie skąd jesteście jeśli jesteście zaniedbywane przez swoich facetów.

Gość gośćjjj
Zielona herbata jak sobie dajesz rade. Ja jestem coraz bardziej sflustrowana i nabuzowana. Moze ten wibrator mi pomoze. Tylko co to za zwiazek gdy nie ma seksu?

Gość gość
A skąd jesteś?

Gość gośćjjj
Z podlasia

Gość gość
Masz ochotę?

Gość gość
Tez juz kupilam wibrator, masakra, po niecalym roku, co to za związek

Gość gośćjjj
nie mam ochoty. cenie sobiecwiernosc. jak nie wytrzymam to sie najpierw rozstane z obecnym partnerem. Kocham go i juz nie wiem co robic.mam ochote go blagac by w koncu mnie przelecial!

Gość Taki Zielony
Na Podlasiu pełno chłopa ;-)

Gość gośćijjj
pelno chlopa ale co zrobic ze ja sie zakochalam. jestem atrakcyjna chociaz samoocena bardzo mi spadla. w pasie mam 75 cm. rozmiar 36/38 biust 75c . mam 32 lata i jestem od niego 7 lat mlodsza. juz nie wiem co mam robic :-(

Gość gość
Pięść się zacznij dłońmi masować sobie uda przy nim powoli odsuwaj koszulkę do góry opuszkami palców gładź się po brzuch delikatnie schodząc na wzgórek głaszcz go osoli delikatnie jest gorący gładki powoli schodzi niżej powoli delikatnie ugnij nogi w kolanach rozsun je powoli paluszkiem dotknij łechtaczki powołania ja popieśc ja teraz pocieraj to miejsce nad łechtaczka delikatnie teraz zajmij się łechtaczka znów zacznie ja pocierać samą opuszka palca delikatnie ją naciskając.

Gość Taki Zielony
Nigdy nie ma recepty, a nawet jeśli jest to czy lekarstwo zadziała?