Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

Nikt mi nie wmówi że wieśniak to nie pochodzenie tylko stan umysłu

Polecane posty

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

Nikt mi nie wmówi że wieśniak to nie pochodzenie tylko stan umysłu jak ktoś mówi do kogoś wieśniak to na sto procent ma na myśli osobę pochodzącą ze wsi bo wg was mieszczuchy ludzie ze wsi w tym ja są gorsi od was wy wszyscy macie nas za gorszych i na sto procent wieśniak to nie stan umysłu tylko pochodzenie bo każdy mówi ty wieśniaku ty wsioku itd a nikt nie mówi do ludzi z miasta "tych lepszych" ty mieszczuchu " jak ktoś robi obciach to każdy mówi że" robisz wioche "czyli chodzi o wieś i o pochodzenie ze wsi bo nikt nie mówi" robisz miasto"

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Właśnie, że jest. Na przykład jak ktoś jest upierdliwy i natrętny. Nic do niego nie dociera, że popełnia głupoty, narzuca się ze swoim towarzystwem, robi pośmiewisko z siebie i nie przyjmuje do wiadomości niczego, co mu inni sugerują, że powinien w sobie zmienić. Głupio się upiera w niesłusznej sprawie. Wół i krowa prędzej by zrozumiał niż taka tępa osoba. Obnjętnie, gdzie mieszka, nie umie się zachować i dogadać z normalnymi ludźmi. Ja jestem ze wsi, nikt nigdy nie miał do mnie o to pretensji, ani nawet się nie śmiał. Nie mam kompleksów z tego powodu