Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge żyć w takim świecie POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Urodziłem sie nie w tych czasach. Chciałbym bardzo by swiat był bardzie patologiczny niż obecnie. Dlaczego nie mogę idąc ulica odciąć komuś łeb lub zgwałcić kobietę. Dlaczego je policja to powinno zostać zlikwidowane chce zupełnej anarchii chce by ludzie byli wynaturzeni ja w filmie droga bez powrotu. Czemu taki świat jest :(

Gość gość
może będzie to dla ciebie pocieszające, nie jesteś sam.

Gość gość
A co masz cykora przed Policja ?

Gość gość
ja ci moge ukrecic leb jak chcesz

Gość gość
powinniście się obaj spotkać i poobcinać sobie wzajemnie k***sy,obopolne zadowolenie,umówcie się ,szybko prosto za zgoda stron,jak się nie umówicie znaczy że tylko pieprzycie

Gość gość
Takie patologiczne klimatym, to chyba w świecie post-apokaliptycznym. Za jakieś 15 lat.

Gość gość  2
no właśnie, przed kradzieżą, gwałtem czy nawet morderstwem powstrzymuje mnie jedynie wizja odpowiedzialności karnej

Gość gość
To odblokuj sie od systemu

Gość gość
Chciałbym by ludzie nie mieli żadnych hamulców. Chce by patole biegały z tasakami po ulicach. Chce aby wszędzie zapanował ból i strach i tylko takie uczucia. Chcę ucinać piersi kobietom a później je gwałcić .

Gość gość
po śmierci będziesz w świecie zgodnym z twoją częstotliwością ból i wycie ,tylko będzie w dwie strony, będziesz kwiczeć za same pragnienia

Gość gość  2
Heh, ja o obcinaniu piersi nie myślałem ale brutalny gwałt, o tak, często o tym fantazjuję. Wyobrażam sobie, że w piwnicy mam ukrytą salę tortur, porywam kobiety i je tam gwałcę i torturuję. Jest tam specjalna kratownica przypominająca łóżko ale takie gdzie nogi można przywiązać oddzielnie i za pomocą korbek mogę ustawiać jej nogi w różnych konfiguracjach. Żeby czuła że mimo największego wysiłku nie pokona oporów konstrukcji i nogi jej się będą rozchylać jaakk jaa chcee. Matko, ale nie podjarałem.

Gość gość
Wiesz że też tak bym chciał porywać kobiety i gwałcić je piwnicy. Wyobrażam sobie że gwałcę jedną a druga kobieta na to patrzy i wie co ją za chwilę spotka. Chciałbym zrobić taka salę tortur jak w filmie Hostel . Przyjeżdżali by bogaci i mieli by możliwość ucięcia kobiecie lub facetowi reki lub głowy lub rozprucia. To było by coś wspaniałego :)

Gość gość
Ostry świr. Strach pomyśleć, co by było, gdyby Policja przestała działać.

Gość gość  2
O tym patrzeniu przez drugą kobietę tez myślałem albo taki gwałt zbiorowy, leżałaby z rekami przywiązanymi do łóżka, dwóch kolesi po bokach by siedziało i trzymało jej nogi a reszta stała by w kolejce i ją gwałcili. Ja bym siedział koło niej i ją uspokajał, głaskał po głowie i mówiłbym, że jest dzielna, żeby jeszcze wytrzymała, że zaraz się skończy, że jeszcze tylko 15stu itp.

Gość gość  2
Albo brutalny gwałt w parku na jakiejś karierowiczce.

Gość gość
albo na przykład wbijanie takich długich gwoźd******olano im większe krzyki ze strony ofiary tym wbijał bym głębiej. Ucinanie palców wyrywanie zębów obcęgami czy rozpuszczanie kończyn w kwasie . Chodzi mi o to żeby ofiara jak najdłużej cierpiała przed zgonem. Gdzieś czytałem ze rekord w tej dyscyplinie sportu wynosi ok 70 godzin tortur pod koniec ofiara jest w takim stanie że sama prosi o śmierć. Chciałbym pobić ten rekord

Gość gość  2
Raz sobie myślałem jakbym miał taki kompleks bunkrów to bym laskę nafaszerował jakimiś prochami a potem ją tam umieścił razem ze mną, tylko tak, żeby nic nie pamiętała, pomieszczenie byłoby zrobione na salę szpitalną leżałbym na jednym z łóżka aż by się ona pierwsza obudziła, jakby mnie znalazła to zaczęłaby mnie cucić a ja bym udawał, że nie wiem skąd się wziąłem. W poszczególnych miejscach byłyby poukrywane różne rzeczy po których doszlibyśmy do wniosku, że wybuchała wojna atomowa a potem za pomocą znalezionego komputera i "naprawienia" go przeze mnie "nawiązałbym" kontakt z kimś daleko i dowiedziałbym się, że na świecie zostało tylko kilkadziesiąt ludzi. Wejście byłoby ukryte, żeby nie mogła go znaleźć, ciekawa byłaby obserwacja osoby w takim położeniu:)

Gość gość
Też sobie coś takiego wyobrażam że moja banda patoli, zatrzymuje pociąg w szczerym polu i zaczyna gwałcić kobiety, wszędzie krzyki, płacz i krew. Później kazał bym wszystkich facetów powiesić do góry nogami za oknem i żywcem bym ich spalił, tak żeby odór spalonego ciała rozchodził się na kilka kilometrów. Kobiety te które są zdolne do rozrodu bym zabrał do swojego ula gdzie by cześć ich robiła za inkubatory dla mojej armii a reszta była by codziennie wielokrotnie gwałcona aż do zejścia .

Gość gość
tak to jest jak nie ma się swojej baby obok ,frustraci

Gość gość  2
Przez park wraca młoda pani architekt, idzie na skróty bo mieszka kilka kroków od miejsca w którym właśnie robiła prezentacje. Jest wcześnie,około 17tej ale już ciemno ze względu na jesienną porę roku. Ma uśmiech na twarzy, jest szczęśliwa, myślami jeszcze na sali, właśnie zrobiła prezentację po której drzwi do kariery stoją otworem. Gdy była w połowie drogi przez park, poczuła mocne szarpnięcie, zanim się zorientowała co się stało, leżała już na ziemi twarzą do podłoża z ręką wykręconą na plecy. Zanim zdążyła krzyknąć poczuła starą skarpetę w ustach a same usta zaklejone taśmą "eurotape". Trochę się szamotała ale po całym dniu pracy szybko opadła z sił. Nie mył bym zębów wcześniej tak z tydzień a ubrania bym obsikał kilka razy i suszył aby śmierdziały moczem. Zgwałciłbym ją, brutalnie, całe jej życie legło w gruzach, przeszłaby załamanie a kariera przepadłaby bezpowrotnie.

Gość gość
Oho brzydkie prawiki rozmyślają o torturowaniu kobiet :D Ps: Za mundurem panny sznurem ;)

Gość gość
Prawiki i maminsynki. Boli ich, że kobiety nie tkwią przyklejone do cyca mamuni ;) Jak to jest mieć ok 30 i mieszkać z rodzicami? :D

Gość gość  2
A jeszcze zapomniałem, na uszy bym jej założył słuchawki i puszczał jej jingle radia zet i rmf fm, potem gdy tylko by usłyszała to w radiu to by od razu wracało wspomnienie gwałtu, na zawsze.

Gość gość
Takich typów powinno się zamykać za samo gadanie takie.