Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko ma pol roku a ja ide do pracy na 6h dziennie

Polecane posty

Gość gość

Czy jestem wyrodna matka?

Gość gość
wyrodna matka ? :D lepiej pracowac niz łazic do opieki spolecznej dziecko od malutkiego lepiej ze sie uczy ze mamy caly czas nie ma w domu

Gość gość
ja po miesiacu wrocilam do pracy i pracuje srednio 9h :)

Gość gość
Fajnie. Uwazam ze lepiej dziecku nawet przy obcym, jesli rodzina matka woli być od dziecka daleko. Po co ma siłę zmuszać mamę do opieki. Potem mamy dzieci w beczkach, w śmietnikach, bo mama za nerwowa była.

Gość gość
Nie mam dziecka dosc po prostu znalazlam fajna dodatkowa prace z mozliwoscia zatrudniemia na caly etat i umowe o prace po macierzynskim. Babcia na emeryturze. Praca blisko bo 15min pieszo. Weekendy wolne. Dzieki dodatkowym pieniadzom maz nie bedzie musial pracowac w soboty dzieki czemu bedziemy caly wekend razem pelna rodzina.

Gość gość
I bardzo dobrze robisz. Większość kobiet leży do 15 roku życia dziecka, no jak to 12 latek sam sobie naleje zupy? Nie mogę iść do pracy. Moi znajomi 9 i 10 latkowi nakładają pastę na szczoteczkę i pomagają myć zęby. Choduja nieudaczniki życiowe.

Gość gość
Kolezanka pwoedziala ze nie powinnam zosawiac malego dziecka. Ale ja chce pracowac same zalety wiecej pieniedzy i ja sie lepiej czuje bo nie siedze jak kura domowa. Kontakt z ludzmi tez duzo dla mnie znaczy