Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uwierzyłybyście w ten sen?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy mam to potraktować jako znak? Bo czasami mi się coś przyśni i sprawdzi. Niedawno rzucił mnie facet. NIe wiem dlaczego i każdego się o to pytam. A dzisiaj w nocy mi się przyśniło, że on się spotyka z jakąś dziewczyną z czarnymi włosami... Także mam nadzieję, ze to był tylko sen, ale kiedyś miałam podobną sytuację przed rozstaniem z byłym. Jakiś tydzien przed naszym rozstaniem snił mi się rozbity kryształowy wazon, co w senniku oznacza rozstanie z osobą ,ktora sie kocha. I w ogole juz kilka snów mi sie sprawdzilo :O Albo pozniej mi sie snila szkola co oznacza "ktos chce zwrocic twoja uwage" i wtedy okazało sie, ze nastepnego dnia ten moj byly napisał. Nie wiem sama, wierzycie w sny?

Gość gość
A i nie jestem już jakąś gówniarą, mam 25 lat, ale czasem wierzę w takie zjawiska nadprzyrodzone, to pewnie głupie, ale tak juz mam. Teraz mam nadzieje, ze ta dziewczyna to byl wytwór mojej wyobrazni :O

Gość gość
Jaruś stary cap ma ochotę na 19 letnia czarnulke po technikum. Ubierz se czarne spodenki z lycry by wyeksponować swojego dziadka do orzechów. Na pewno poleci na siwuche. Człowiek i może.. biedna żona..