Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózki rok po roku, jakie???

Polecane posty

Gość gość

Patrzyłam na różne, biorę pod uwagę kierunek jazdy, wagę, cenę również, na bugaboo za 8 tys nie będę się rzucać. Natomiast nie chcę żeby jedno z dzievi było na poziomie kosza na zakupy. Mam na oku kolcraft, babyactive twinni, kees twin, donkey. Czy jest tu mama/tata którzy mogą coś polecić? Podzielić się doświadczeniem?

Gość gość
Babyjogger City select. U mnie na osiedlu jest pelno dzieci rok po rok a nawet jedne z tego samego roku i wszyscy mają ten wozek jedno nowy inni używane ale jak pytałam to wszyscy chwalą.

Gość gość
Aż z ciekawości obejrzałam i wyglądają jak wózki dla bliźniaków, ale dość ciekawe rozwiązanie:) Ps. Tylko pewnie ciężko manewrować takim wózkiem

Gość gość
dzięki za propozycję. Chyba każdym takim wózkiem podwójnym czy większym dosć trudno manewrować. Porównałam sobie ten babyjoger city select z tym babyactive twinni, babyjoger jest lżejszy o jakieś 2-3 kg, ale ma dość blisko budki, zaś babyactive ma te kilogramy więcej jednak budki czy gondole są bardziej oddalone, no i jest możliwość zrobienia z niego wózka pojedynczego. Niby teraz mam już wózek, i to naprawę fajny (jak dla mnie) bo coletto marco polo z obrotem 360 st - super sprawa, obracam go kilka razy podczas spaceru, bo wiatr, bo słońce, bo akurat zasypia i woli popatrzeć się na mnie a nie na świat. No i jest lekki jak na 3w1. Ale domniemam, że czasem gdy będziemy szli całą rodziną to możemy zabrać dzieciaczki na dwa wózki, żeby każde mogło popatrzeć na świat, czyli ten obecny i ten nowy, dlatego ta opcja modyfikacji na pojedynczy jest dla mnie fajna w babyactive. Generalnie jeszcze przemawiał do mnie ten kolcraft bo ma niską wagę. Ktoś coś jeszcze może?? :)

Gość gość
do gość dziś - jak dałaś radę rok po roku dziecko rodzić to pchanie takiego wózka dla ciebie to pikuś, jesteś nie do zajechania

Gość gość
takie trudne bez hejtów rozmawiać??? jak zwykle, ktoś ma nudne życie i musi sobie ulżyć na temacie dotyczącym stricte macierzyństwa.

Gość gość
ktoś coś....??? Nie ma tu mam mających bliźnięta lub rok po roku?

Gość gość
Ja ma bardzo ładny i praktyczny wózek z Tutka. Miałam kupić expandera ale tak sie złożyło że tutek lepiej się sprawdził. Wybrałam model grander.