Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problematyczny klient.

Polecane posty

Gość gość

Pracuję w SPA. Przychodzi tutaj regularnie pewien klient. Korzysta przede wszystkim z różnego rodzaju masaży i zabiegów relaksacyjnych. Dlaczego jest problematyczny? Chodzi o to, że rzuca dziwne aluzje, próbuje się ze mną umówić, raz nawet chciał wykupić pakiet hydromasaży dla dwojga żebym poszła z nim do wanny. Nie mam pojęcia co robić? Nie mogę być nie miła.

Gość gość
Twoje odczucia są całkowicie normalne i naturalne. Powinnaś grzecznie powiedzieć, że nie możesz wchodzić w bliższe relacje z klientami.

Gość gość
Próbowałam już tak delikatnie, ale bez skutku. Kompletnie. Generalnie problem jest też taki, że on zapisuje się za każdym razem do mnie, jeśli termin nie pasuje to szuka innego, wolnego, który będzie odpowiadał. Przychodzi tutaj dość regularnie. W dodatku to nie jest byle kto ponieważ jest dyrektorem obiektu na terenie którego jest nasze SPA.

Gość gość
Więc powiedz mu to otwarcie, zdecydowanie. To że jest właścicielem obiektu na terenie którego jest wasze SPA, to nie znaczy że może cię rżnąć w ramach "zabiegów relaksacyjnych".

Gość gość
Powiedz mu że, twoje preferencje nie pozwalają na kontakty damsko- męskie.

Gość gość
jak dyrektor to nie walcz :-) gorzej jak byłby informatyk ten to ma spa i jakuzjo we łbie jednoczesnie :-) uwazam, ze dyrektor zasluguje na masarnie a informatycy to maja grupę i masują się elektronicznie

Gość gość
Nie mogę się niestety zachować dosadnie. Mam związane ręce w tej sytuacji. Powiem Wam, że czasami się martwię. Bywa tak, że zostaję już sama w pracy do zamknięcia i on przychodzi pod wieczór. Wtedy czuję się mało bezpiecznie chociaż on jest generalnie miły, grzeczny i kulturalny.

Gość gość
Zachowuj sie profesjonalnie w pracy. W pracy jestes bezpłciowa, pamietaj o tym. Daj mu konkretnie do zrozumienia ze pracujesz

Gość gość
Staram się zachowywać profesjonalnie i zabiegi, które oferuję wykonywać tak jak każdemu innemu klientowi, ale muszę przyznać, że trudno mi się z nim pracuje mając świadomość jego podejścia. Jakby nie było jest to praca związana z bliskim kontaktem fizycznym z ciałem drugiej osoby i no jest mi z dziwnie... Rozumiecie o co chodzi?

Gość gość
rzuc mimochodem ze sie cieszysz ze twoj facet juz w tym tygodniu wychodzi z wiezienia za pobicie;)

Gość gość
Może powinnam zrezygnować z wykonywania masaży i tego typu zabiegów? :o

Gość gość
Jahaha to bylo dobre hahah

Gość gość
Nigdy nie miałam problemów z wykonywaniem tych zabiegów i traktowałam to profesjonalnie, a teraz mam trochę uraz. No bo wyobraźcie sobie, że leży kompletnie nago, przepasany jedynie ręcznikiem i mam go masować ze świadomością, że sprawia mu to przyjemność nie taką jaką powinno. :o