Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolega z pracy , co o tym myslec?

Polecane posty

Gość gość

Jest w dlugoletnim związku a kiedy pisze/dzwoni do Ciebie - chce się z Tobą spotykać, sam proponuje spotkania - interesuje się Twoimi sprawami i problemami, stara się pomóc kiedy masz problem, pocieszyć, doradzić - prawi komplementy a nie mówi ze kocha ani ze chce cos więcej ? O co chodzi ? Moze ktos z Was mężczyzn miał takie zachowanie i mi to wytłumacz ?

Gość gość
Dlaczego dla kobiet świat jest czarno-biały? Dlaczego nie można kogoś darzyć sympatią po prostu?

Gość gość
Przyjazn, sympatia... Zyjemy w czasach, w ktorych bezinteresownosc wzbudza w ludziach konsternacje...

Gość gość
I pisze ze mu sie snie ,daje calusy na dobranoc , i pisze zaraz jak wstanie ajak idzie spac?

Gość gość
przytyj dziadku bo masz dup.e chuda jak wior...

Gość gość
Zawsze szczery , mam dużo więcej I uważam ze dorosly facet mając dlugoletni zwiazek , nie pakuje sie w przyjaźnie ,nie szuka na wszelki sposób kontaktu.Od rana do nocy , przyjazn tez ma swoje granice .A ja nie wiem co myśleć .

Gość gość
Wu Bu ty niby jestes dorosly i do tego w zwiazku i na dodatek przyjacielem? :D

Gość gość
Przecież to wiadomo, że taki facet ma do takiej kobiety interes. I teraz zależy bo może być to interes służbowy lub też zupełnie prywatny. Jeśli służbowy to chodzi o przysługę , awans lub po prostu chce cię wykorzystać żebyś za niego robiła całą robotę. A jeśli prywatny to pytanie czy chodzi o przysługę czy po prostu o czysty goły sex . Jakoś już w bezinteresowność facetów nie liczę.

Gość gość
Nie słuchaj ich. Jest w Tobie zakochany na 99% Sama przegapiłam ta chwile, było identycznie. Wyznał co czuje, niestety na tym musiało się zakończyć.. Ciesz się :)

Gość gość
A ta dziewczyna ? Co z nią? Czemu nie wyzna jesli jest zakochany? A tym bardziej wie ze mi się tez on podoba

Gość gość
przegapilam buahaha co :D

Gość gość
podobasz się mu :) ;P ;) zakochał się w tobie :)

Gość gość
gość dziś warto odwzajemnić :) i "zmarnować" sobie trochę czasu dla zakochanego :)

Gość gość
ja chce wiedzieć jak mezczyzni sie tak zachowują to co wtedy mysla. moze ktos z was byl w takiej sytuacji ze mial dziewczyne i tak robil?

Gość gość
zaczął się nudzić w swoim związku, powinnaś go olać

Gość gość
A musisz o tym myśleć, analizować? Tak czy inaczej ten facet jest ZAJETY i z tego co piszesz nie zanosi się na zmianę tego. Po prostu mu się podobasz i bycmoze chce Cie przelecieć bo mu się nudzi w związku i potrzebuje nowych wrażeń. Lub chce po prostu poflirtowac. Nie słuchaj bzdur ze jest w Tobie zakochany bo gdyby tak bylo to chciałby związku z Toba a z tamta by zakończył, byłyby jakieś deklaracje. Tak wiec zajetemu facetowi chyba nie będziesz pakować się do łóżka? No chyba ze wolisz potem cierpieć gdy on po seksie z Toba wróci do swojej dziewczyny...nie bądź naiwna i nie pakuj sie w to, zachowuj dystans a unikniesz rozczarowania.

Gość gość
I tak wlasnie robię , tylko to bardzo ciężkie .Poczekam co czas pokaze , bo takiego faceta to bym chciała miec jak On .

Gość gość
Aaa czyli jednak ludzisz się ze cos z tego będzie? Taaa...w końcu mu ulegniesz, przeleci Cie i tyle, a z dziewczyna nie zerwie. A nawet jesli dla Ciebie się z nią rozstanie choć szanse marne- to czy chcialabys mieć faceta takiego niestabilnego, który będąc w związku podrywa inna i tamta rzuca z dnia na dzień dla Ciebie? Nie balabys się ze kiedyś będąc z nim pozna kolejna koleżankę i Ciebie zostawi dla niej? Facet zajęty powinien być dla Ciebie niedostępny i tyle, jeśli masz trochę oleju w głowie i moralności to odpusc i trzymaj dystans, traktuj go jak zwykłego kolegę.

Gość gość
Ja to wszystko wiem:-( I staram sie tak robic .Ale po co pisze ze mu się z nią nie układa? Ja wiem ze nic nie zrobię niewłaściwego.Ale nie mam na to wpływu co ja czuje .Walcze z tym caly czas .

Gość gość
Bo każdy, który chce zbajerować głupią gąskę tak pisze. Zrozum to. Że partnerka jest be, nie układa im się, seksu brak. Ile masz lat, że tak naiwna jesteś? 15? Jesteś dla niego tylko czasoumilaczem, rozrywką na boku, chwilową odskocznią. A że raczej widać po Tobie maślane oczy, to jeszcze sobie chłopiec ego podbuduje.

ale pieprzysz glupoty facet jest zajety. ogranicz kontakt do minimum. jezeli zakonczy zwiazek i okaze ci zainteresowanie to wtedy mozesz sie zastanawiac o co mu chodzi. simple as that

Gość ka  ma
Chce mieć zaplecze w razie czego:) d**ek i tyle. Daj sobie spokój

Gość gość
Zajęty (zajęta w przypadku kobieta) = nie ma opcji spotykania się To na początek Facet jest znudzony swoim związkiem i szuka wrażeń - Ty będziesz myśleć że mu zależy i jesteś tę jedyną a czas będzie pędził... i nic się nie zmieni - Ty nadal będziesz sama i samotna chociaż niby z nim... A on w swoim związku będzie obchodził kolejne rocznice,urodziny,spędzał wakacje ,święta... Tego chcesz...? Daj sobie spokój Takie niby coś boli Coś o tym wiem - czekałam na coś 5 lat... tyle że w moim przypadku on był wolny tyle że nie czekał na mnie... https://www.youtube.com/watch?v=3hYXPYf2N1s

Gość gość
Droga autorko. Skoro wiesz , że on jest w długim związku, to chyba jest jasne , że jesteś tą trzecia. Do jasnej hole...ry , a niby dlaczego tak nisko stawiasz swoją osobę w tym układzie? Powiedz kolesiowi jasno, jak jest miły - to super , ale jeśli czegoś chce więcej , a Ty również, to też super , ale skoro ty jesteś wolna , to chcesz być traktowana jak człowiek i spotykasz się tylko z wolnymi. Więc jeśli chce się z tobą spotykać to ma być wolny. Koniec kropka. Tylko się nie daj nabrać na te niby: zerwę z tamtą , ale jeszcze nie teraz bo ona ma trudną sytuację, bo taka historia z tobą skończy się natychmiast po pierwszej przygodzie łóżkowej z Tobą w roli głównej . On wróci do swojej wieloletniej ... i o tobie zapomni, zamknie box z tobą. A ty wtedy dopiero będziesz się zamartwiać i mieć kaca moralnego. A jak jesteś młoda , to szkoda czasu , szkoda zachodu, sprawy powinno się stawiać jasno i uczciwie. I nawet jak ci będą pisać o zakochiwaniu się i miłości , to z całym szacunkiem miej szacunek również do siebie, bo w końcu tu o ciebie chodzi .

Gość gość
A jesli on niby to mówi w żartach, a później twierdzi ze traktuje mnie jako koleżankę i robi takie głupie rzeczy .Uwaza mnie za przyjaciolke , tak mówi.A chce się spotykać po kolezensku ?

Gość gość
To powiedz, ze mozecie sie spotykac we troje, razem z jego dziewczyna...jak to po przyjacielsku. Mozesz tez zapytac co jego dziewczyna na to, czy nie ma nic przeciwko...

Gość gość
13.39- o to to ;)