Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marionetka 194

Maminsynek?

Polecane posty

Gość Marionetka 194

Wiem, że takich tematów było tu dużo, ale proszę o pomoc. Jestem z chłopakiem od 2 lat, jednak ostatnio prawie wcale nie mamy dla siebie czasu, a powodem jest to, że bez przerwy wszędzie jeździ ze swoją mamą. Co 2 tygodnie wozi ją do babci 700 km, bo ona tak chce. dosłownie... Nie dosć, ze sama nie ruszy tyłka po zakupy tylko poczeka aż synuś wróci ze szkoły i zawiezie ją autem :/ Nie miałabym nic przeciwko temu, ale to sie dobija na nas! Co chwile słyszę " Nie mogę bo jadę z mamą do..." Jego mama nie jest osoba niepełnosprawna, a w dodatku ma wszędzie świetny dojazd... Tyle, że nie chce jej sie ruszyć tyłka na autobus :/ Pomoże mi ktoś?Czy przypadkiem nie trafiłam na maminsynka?

Gość gość
Do ksiazek goowniaro!

Gość gość
Właśnie gówniaro do książek.

Gość gość
A chlopak nie chce, czy nie moze odmowic matce? Dlaczego jej nie odmawia?

Gość Marionetka194
Ona planuje wszystko za niego. Chłopak ma 23 lata i już swoje życie, a ona " Tak pojedziemy, zrobimy, nie ma problemu" Wcale nie liczy sie z jego zdaniem. :/

Gość gość
Pomoc rodzicom jest generalnie pozytywną cechą. Są jednak pewne granice i Twój facet ewidentnie je przekracza. Być może wystarczy szczera rozmowa - nie wiem, czy już z nim poruszałaś tę kwestię. Musisz dać mu znać, że Tobie się po prostu to nie podoba. Jego matka nie jest w ciężkim stanie, nie ma czegoś pilnego do zrobienia. Jest to zwykła fanaberia z jej strony.

Gość gość
Dla waszej wspolnej przyszlosci najwazniejsze jest to czy on widzi,ze to jest nie tak i czy mu to przeszkadza czy nie...?

Gość Marionetka 194
Rozmawiałam z nim na ten ten temat stwierdził że " On nie ma nic do powiedzenia, bo ona nie chce go słuchać" I właściwie na tym rozmowa sie skończyła :/

Gość gość
Czarno to widze...

Gość gość
Jeżeli nie jest w stanie przeciwstawić się własnej matce w tak trywialnych sprawach, to ciężki wyobrazić mi sobie owocną przyszłość. Typowa pierdoła.

Gość gość
Jeżeli nie jest w stanie przeciwstawić się własnej matce w tak trywialnych sprawach, to ciężki wyobrazić mi sobie owocną przyszłość. Typowa pierdoła. Widać sama jesteś pierdołą, a matka wie, że jego dziewczyna to taka sam pierdoła jak ty.