Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maelena121

Jak zachęcić kolegę.

Polecane posty

Gość Maelena121

Hmm Nwm od czego zacząć ostatnio poznałam chłopaka mieszka niedaleko od 10msc ostatnio częściej wychodzilismy razem. Ze 3-4 tyg temu mieliśmy babski wieczór z koleżanką było nam nudno po kilku godzinach i zadzwoniłam do niego po godzinie kolezanka musiała wracać do domu wiec postanowiłam wziąć resztę trunku chyba z 4-5 piw i poszlismy na spacer odprowadzając mnie z powrotem do domu po kilku godzinach postanowiliśmy wstąpić do altanki i zapalić papierosa jednak byłam tak pijana że zaczęliśmy gaadac o różnych intymnych sprawach i ja po alkoholu jestem strasznie napalona...mimo iz jestem dziewicą (mam 18 lat a on 17) jakoś tak się stało że zaczął bawić się moimi piersiami ja zaczęłam majstrować mu przy spodniach...był trzeźwy(wypił z 2piwa ja z 6) i cały czas powtarzał że ,,będę żałować " odpowiadałam że to tylko piersi nic więcej więc wrócił do zabawy (trząsł się)nagle powiedział ,że by je wycałował oczywiście mu pozwoliłam.Bawiliśmy się tak dość długo ,a gdy zaczął zjeżdżać niżej nagle cudownym sposobem otrzeźwiałam i powiedziałam stop... Jestem gruba i zaczelam się wstydzić... Wiem wiem jak to brzmi ale otrzeźwiałam. Nie odzywał się kilka dni ale teraz jest jak przed całym zdarzeniem jednak rzadziej się widujemy... Problem tkwi w tym że chciałabym to powtórzyć

Gość gość 112
seks przed ślubem to grzech ! ! !

Gość gość 112
Ciężki grzech ! ! !

Gość gość
yessssssssssssssss :) :P ;)

Gość gość
do wyra sukwo! jutro szkoła!

Gość mission allmost complited
od razu przypomiała się mi koleżanka z kolegą ode mnie z pracy .Wyobraziłam sobie ich razem jak czytałam to co napisałaś i jakoś tak mi się przyjemnie zrobiło :)

Gość gość
Nie możliwe żeby dziewczyna miala taki probem. Powiedz mu poprostu ze chcesz spróbować seksu, a jemuvufasz że bedzie ostrożny. On też o tym mmarzy, tylko nie wie jak zacząć.

Gość gość
powiedz że chcesz dokończyć co zaczęliście

Gość gość
To jest muj pierwszy i trzeci kanał, drugiego jeszcze nie zrobiłem. Ale ósmy zrobię hobbistycznie. Tamte publikowałem jako angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było śmiesznie i fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 30000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę mnie i sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.

Gość gość
te 121 to twoja waga?